Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Γερ. Γιακουμάτος: «Να κλείσουν όσες ιδιωτικές επιχειρήσεις δε μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους!»

Του απάντησε δεόντως ο Χάρρυ Κλυνν

Γεια στο στόμα σου ημίθεε Μάκη, να... κλείσουν οι πουτάνες οι τράπεζες και τα μπουρδέλα τα κόμματα, που χρωστάνε της Παναγιάς τα μάτια και δε μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους!
Ο Μάκης Γιακουμάτος είναι ένας κοσμοπολίτης ευπατρίδης ο οποίος κινείται μεταξύ Μυκόνου και Κολωνακίου. Κουκιά τρώει, κουκιά μαρτυράει. Είναι πανέξυπνος σαν κεφαλλονίτης, διαόλου κάλτσα που λένε και
εκεί που τρώει εκεί γαυγίζει. Τον απασχολούν σαν γνήσιο επτανήσιο και αριστοκράτη τα προβλήματα των εγγεγραμμένων στο libro doro, κατά δήλωση της θείας του της Μιχαλούς που της χρωστάει κιόλας. Ο Μάκης έχει επιδείξει αντρεία όπως τότε που τον τιμώρησε ο Μητσοτάκης για κάποιο όπλο αν και δεν θυμάμαι καλά. Είναι αδέκαστος, θυμάμαι τότε που ήταν υφυπουργός στην Πειραιώς να καταγγέλλει την κυρία που τον επισκέφτηκα με τα γλυκά και είχε επιταγή μέσα.  Στην ηλικία βέβαια που είναι έπρεπε να έχει αποσυρθεί και να ποιμαίνει γαλοπούλες, όπως κατά παλαιότερη δήλωση του είχε πει. Ο χρόνος αμείλικτος όμως, και όπως λέμε και στο χωριό μου το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον,  έφερε και στο Μάκη Αλτζχάιμερ άνοια, διαλείψεις κ.τ.λ. και από δω και μπρος πρέπει να είμαστε ανεκτικοί σε τέτοια φαινόμενα που πλήττουν τους υπεργήρους βουλευτές μας. Μάκη μου πρέπει να σου θυμίσω αν και δεν πιστεύω ότι θα το αντιληφθείς ότι οι ιδιωτικές επιχειρήσεις έχουν προβλήματα διότι εσύ και οι συνάδελφοί σου με όλα αυτά που κάνατε δημιουργήσατε και φέρατε τη  φτώχια στην Ελλάδα η οποία είναι τεχνητή. Και μία συμβουλή φύγε από την  πολιτική σκηνή όσο είναι καιρός και σε βαστάν τα πόδια σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..