Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Η πρεμούρα των εκάστοτε Κυβερνώντων είναι η προσέλκυση ξένων κεφαλαίων και οι επενδύσεις αλλοδαπών. Όχι Ελλήνων. Αυτοί είναι εχθροί και έτσι τους συμπεριφέρεται το κράτος. Πάντα το συμφέρον του κράτους επικαλούνται.





Ο Πατακός έτρεχε να συναντήσει τον Ιντι Αμίν Ντάντα.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου αφού τους έδιωξε όλους ξένους και ντόπιους μετά παρακαλούσε,

Ο Κ Μητσοτάκης τους καλούσε και ακόμη έρχονται.

Ο Σημίτης τους  έφερε στο Χρηματιστήριο και οι Έλληνες ακόμη τρέχουν.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έστειλε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Παπούλια  στο Κατάρ μαζί με
Υπουργούς του. Ένας μάλιστα σε κρίση ειλικρινείας και αυτοκριτικής ο Μ Κεφαλογιάννης είπε: Είμαστε καραγκιόζηδες όλοι οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Είμαστε εγκλωβισμένοι στο σύστημα της διαπλοκής.

Ο Γ Παπανδρέου και οι Υπουργοί του είχαν κάνει το Αθήνα Κατάρ , Βούλα Γλυφάδα. Το αποτέλεσμα τζίφος και τζιτζιφιά.

Τώρα ο Κύριος Α Σαμαράς είναι στο Κατάρ επιμένει για τους Καταριανούς επενδυτές και μου έρχεται στο νου όταν τα χριστιανικά χωριά στην Κρήτη δεχόντουσταν επίθεση από Μουσουλμάνους χτυπούσαν τις καμπάνες και φώναζαν Αλέστα Χριστιανοί έρχονται Μωαμεθανοί μήπως  λέω μήπως εμείς πρέπει να φωνάζουμε Αλέστα Χριστιανοί έρχονται οι Καταριανοί???

Παραθέτω ανάρτηση από το kalami που είχε γραφεί με αφορμή την επίσκεψη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μ Κλίντον: Θαυμάστε ''δημοσιογραφία'' Αθηνών: Η παραπληροφόρησή τους, τσακίζει ''κόκκαλα''

Διαβάζουμε σε αθηναϊκές εφημερίδες και ιντερνετικά: ''...Η προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα, η απευθείας ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και της διεθνούς αξιοπιστίας της, αξιοποιώντας μεταξύ άλλων το δίκτυο ''Clinton Global Initiative'' καθώς και τα ισχυρά δίκτυα των Ελλήνων της Αμερικής και ολόκληρου του οικουμενικού Ελληνισμού ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα (22 Ιουλίου) το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον...''.

Ποιά ''ισχυρά δίκτυα των Ελλήνων της Αμερικής'';  Που τα είδατε αυτά; Ειδικά ο ''οργανωμένος Ελληνισμός'' στις ΗΠΑ, ''τέλειωσε'' οριστικά την περασμένη δεκαετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..