Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Τα δύο άκρα στην Ελλάδα: Οι πολιτικοί που περνάνε μιά χαρά με κρατικό χρήμα και ο λαός που υποφέρει




Ε - Ε - 'Ερχεται... Το μεγαλύτερο ''πάρτυ'' όλων των εποχών στην Βοστώνη
Ο ''NAI-NAI-κος'' υπουργός 'Αμυνας, με την ευκαιρία της ομιλίας του με θέμα ''Σύγχρονο μνημονιακό Success Story στην χώρα της μίζας, ασυλίας, παραγραφής, ατιμωρησίας'' στην έδρα ''Κ. Καραμανλή'' στο πανεπιστήμιο Tufts, 13 Νοεμβρίου '13, που θα παρακολουθήσουν -όπως
γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις- ''τρεις και ο κούκος'', θα παραστεί και θα μιλήσει επίσης (όπως διαδίδεται), στο ''μεγάλο πάρτυ γιά την συμπλήρωση 30 χρόνων παρουσίας του στην πολιτική'', που διοργανώνουν ''θαυμαστές και θαυμάστριές του'' στο λιμάνι της Βοστώνης, ένα ''πάρτυ'' πιό λαμπρό και από το ''αυτοκρατορικό'' που έκανε ο ίδιος γιά τον εαυτόν του, στον Πόρο. Δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι ''χορηγοί'' γιά το ''πάρτυ'' θα είναι φαρμακο-εταιρίες εμβολίων. Ο υπουργός 'Aμυνας, λέγεται ότι θα αφιχθεί στο λιμάνι γιά το ''πάρτυ'', με το υποβρύχιο ''Benny'', που θα του παραχωρήσει το (πολεμικό) Ναυτικό των ΗΠΑ.
Φυσικά δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ κανείς για να καταλάβει γιατί η Ελλάδα καταστράφηκε. Αφού ο λαός πληρώνει γιά 30 χρόνια Αβραμόπουλους να τον... ''υπηρετούν'', ήταν φυσική και αναμενόμενη η καταστροφή.
Σημ.: Η 'Εδρα ''Κ. Καραμανλή'' (Fletcher School στο Tufts University), είναι ανενεργή, αλλά καλή αφορμή γιά να δικαιολογηθεί η ''πρόσκληση'' γιά το υπουργικό ταξίδι, αφού ο επικεφαλής της είναι φίλος του υπουργού.
O υπουργός, πάντα βρίσκει ή δημιουργεί αφορμή, να επισκέπτεται Βοστώνη και Νέα Υόρκη, κάθε 3 μήνες, με κρατικό χρήμα, εφαρμόζοντας το δόγμα ''πληρώστε κορόϊδα''.
Φυσικά, ο υπουργός, όπως και ο κάθε κρατικοδίαιτος ''φελλός'', μέλος της ''Βουλής των αχρήστων'', έχει φοροαπαλλαγή γιά τα 2/3 του μισθού του, την ώρα που οι πολίτες ''τσακίζονται'' από τους φόρους.
Η Ομογένεια που τον συνήθισε, τον ''στολίζει'' ανάλογα, με διόλου ''κολακευτικούς'' χαρακτηρισμούς.
Το ταξίδι του Δ. Αβραμόπουλου, ένα από τα πολλά στις ΗΠΑ -τυπικά ''υπηρεσιακό'', αλλά ουσιαστικά ιδιωτικό γιά να δει τον γιό του που σπουδάζει στην Βοστώνη- υποθέτουμε με κρατικό χρήμα, θα στοιχίσει στους φορολογούμενους περισσότερα από 5.000 ευρώ (αεροπορικά εισιτήρια αυτού και συνοδού, ξενοδοχείο κλπ).
Γι' αυτό του ''αφιερώνουμε'' την παρακάτω είδηση από την Ελλάδα:
''...Ζευγάρι ανέργων από την Ξάνθη είδε το σπίτι στο οποίο διέμενε να βγαίνει σε πλειστηριασμό 16 Οκτωβρίου '13, για χρέος περίπου 1.700 ευρώ που είχε προκύψει από ανεξόφλητα κοινόχρηστα. Η κ. Τάνια Μ., είναι μητέρα ενός 5χρονου και ενός 8χρονου...''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..