Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Εβραίων η συνέχεια: Αυτοί φταίνε για όλα.



Με το προηγούμενο άρθρο περί Εβραίων κατάφερα το σκοπό μου. Να αφυπνιστούν οι Έλληνες. Μπορεί να δέχτηκα αρκετά υβριστικά μηνύματα, αλλά έστω και έτσι κάποιοι ξεκουνήθηκαν από τις θέσεις τους. Το μόνο που διαθέτει ο Έλληνας είναι φθόνος και μίσος τα άλλα προτερήματά του έχουμε να τα δούμε και να τα ακούσουμε από το 1940. Οι τελευταίοι ήρωες πεθάναν εκείνη την δεκαετία. Τώρα συνεχίζοντας τις συγκρίσεις Ελλάδας- Ισραήλ ας δούμε τι κάνουν και τι ψήφισαν οι Ισραηλινοί στο κοινοβούλιο τους. 
Διαβάζουμε στο Aljazeera : 
<<Νέα ισραηλινή νομοθεσία σκοτώνει την εκπροσώπηση των μειονοτήτων.  
Η νομοθεσία καθιστά δύσκολο για τα μικρά
κόμματα να εισέλθουν στην Κνεσέτ, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων που αντιπροσωπεύουν Αραβικές μειονότητες. >>
Δηλαδή στις επόμενες εκλογές δεν θα δούμε Παλαιστίνιους Βουλευτές όπως βλέπαμε έως και σήμερα. 
Στην χώρα μας τα μεγάλα κόμματα στους συνδυασμούς τους συμπεριλαμβάνουν εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και μόλις εκλεγούν και αρθρώσουν λόγο τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια ακούμε: Η μητέρα- πατρίδα Τουρκία, μας καταπιέζετε, μας αδικείτε, θέλουμε, θέλουμε, θέλουμε. Έχουμε ακούσει και ακούσει και πολλά από αυτά έχουν γίνει πράξη: Ιεροδιδάσκαλοι, μείωση στα σχολεία των ωρών που διδάσκονται ελληνικά, εφαρμογή της σαρίας. Διαβάστε στην εφημερίδα Χρόνος της Κομοτηνής.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗ ΣΑΡΙΑ

Άρειος Πάγος: Ανατρέπει δεδομένα στις διαθήκες μουσουλμάνων της Θράκης
Αποθρασύνθηκε η άτυπη μειονοτική επιτροπή ζητώντας πακετο μέτρων για μειονότητα
Μείωση των ελληνόφωνων μαθημάτων στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης
Ποιο κοινοβούλιο κάνει καλά την δουλειά του; Το δικός μας ή η Κνεσέτ; Εμείς έχουμε ανέργους εκατομμύρια Έλληνες λιμοκτωνούντες και θέλουμε να δώσουμε ψήφο σε κάθε λαθρομετανάστη και ψηφίζουμε νόμους αντιρατσιστικούς δήθεν. Σκοτώνουν, ληστεύουν, βιάζουν, σακατεύουν και δεν μας επιτρέπεται ούτε να διαμαρτυρηθούμε. 
Κατηγορούμε για όλα την Μοσσάντ. Για όλα τα κακά αυτοί φταίνε. Συμφωνώ, αλλά μήπως κάνουν καλά την δουλειά τους;;;;;; 
Ας δούμε τι κάνουν οι δικοί μας, η αντίστοιχη ΕΥΠ
Είχαμε τον μεγάλο υπερ- κατάσκοπο Στίβεν Λάλας και τον παραδώσαμε οι ίδιοι στους Αμερικάνους. Ικέτης ήρθε ο Οτζαλάν και παραλίγο να τους δώσουμε εκτός από αυτόν και τον ήρωά μας τον Σάββα Καλεντερίδη  Προχθές μάθαμε ότι γυναίκα υπάλληλος της ΕΥΠ παρέδιδε απόρρητα έγγραφα στον κύριο Καρχιμάκη (Ήτανε της μάνας τους και του πατέρα τους η ΕΥΠ, οικογενειακή επιχείρηση;) 
Είχε ειπωθεί από τα ΜΜΕ ότι ο Κουφοντίνας, ο τρομοκράτης είχε θεαθεί πολλές φορές στα γραφεία της ΕΥΠ. (Που καταντήσαμε; Χώρα Πρακτόρων)
Τον τελευταίο καιρό ακούμε συνέχεια για υποκλοπές με το βαλιτσάκι της ΕΥΠ. Είχανε πιάσει την συμμορία του Βλαστού, ναρκωτικά, το κύκλωμα λαθρεμπορίας πετρελαίου και πραγματοποίησαν και άλλες επιτυχίες κατά του οργανωμένου εγκλήματος. Θέλω να θέσω την ερώτηση δεν μπορούσανε να παρακολουθήσουν τηλέφωνα Χριστοφοράκου και ΣΙΑ; Πολιτικών όπως του Τσοχατζόπουλου; Μαντέλη; Και μην πείτε δεν είχαμε βαλιτσάκι. Να θυμίσω και τον Μαυρίκη τον σούπερ κοριό 
Το ερώτημα λοιπόν είναι μήπως εμείς δεν κάνουμε καλά την δουλειά μας και αφήνουμε τους άλλους να αλωνίζουν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..