Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Αρεστοί γίνονται μόνο στους λαθρομετανάστες



Είναι   να ….τρελαίνεται κανείς  με τις δηλώσεις αρχηγών, εκπροσώπων διαφόρων  κομμα…τιδίων  αλλά και άλλων, οπαδών τους κυρίως!

Είναι τόσο  ρυπαρές, τόσο  πολύ ενάντια  στο κοινό αίσθημα, τόσο πολύ αντίθετες στο
εθνικό συμφέρον, τόσο πολύ  εναντίον του συντριπτικού πλήθους των Ελλήνων πολιτών, οι δηλώσεις και οι ενέργειές τους, που σκέφτεσαι:

Καλά κάνει ο  Λαός και τους έχει στη …γωνία.

Αυτή είναι η μία πλευρά. Τους …σιχτιρίζεις και τελειώνεις. Υπάρχει, όμως, και η άλλη. Εκείνη αυτών, των ολίγων, που τους ψηφίζουν, ώστε να ηγούνται  τελικά κάποιου κομμα-τιδίου ( κατά το Κρατιδίου). Καθώς και εκείνων που δέχονται αυτές τις δηλώσεις για λόγους συμφέροντος. Αυτούς δεν μπορείς να τους απομονώσεις γιατί σέρνονται σαν τους χαμαιλέοντες.

Και πιστεύουν, οι δηλούντες, ότι έτσι γίνονται αρεστοί στο κοινό, ή τουλάχιστον ότι κάτι λένε. Λάθος τους μεγάλο.

Αρεστοί γίνονται μόνο στους λαθρομετανάστες- όχι τους μετανάστες, εκείνοι δεν τους έχουν ανάγκη- και αν αυτοί γνωρίζουν την Ελληνική, ή αν κάποιος τους μεταφράσει  τι  είπαν  οι εν λόγω……παράγοντες.
 Όμως από αυτούς δεν έχουν τίποτα να περιμένουν, διότι τίποτα δεν μπορούν να τους δώσουν. Αυτοί μόνο να πάρουν θέλουν, έστω και με τη  βία, με τον εκβιασμό. Στον οποίο δεν πρέπει να υποκύπτει  κανένα ευνομούμενο Κράτος! ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..