Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μωράκι επέζησε από θαύμα

Μωρό γεννήθηκε την ώρα που η μητέρα σκοτώθηκε σε τροχαίο


Ένα μωρό «θαύμα» γεννήθηκε και κατάφερε να επιβιώσει λίγο μετά από τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα που είχαν οι γονείς του, οι οποίοι και σκοτώθηκαν.  Ένας αξιωματικός που βρισκόταν στη σκηνή στην πόλη
Xiamen, νοτιοανατολικά της Κίνας, δήλωσε πως εντόπισε το μωρά σε απόσταση πέντε μέτρων από το άψυχο κορμί της μητέρας του.
«Το μωρό κουνούσε τα πόδια και τα χέρια του και έκλαιγε. Σώσαμε αμέσως το νεογέννητο» δήλωσε ο Lyu Yimen, της τροχαίας. «Το συγκεκριμένο δυστύχημα μας έκανε να καταλάβουμε πως η ζωή είναι εύθραυστη, αλλά το νεογέννητο μας άγγιξε με το θαύμα και το μεγαλείο της ζωής». Εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε, πως το μωρό που ζυγίζει 4,2 κιλά είναι σε σταθερή κατάσταση. Πρόσθεσε όμως: «Αυτή τη στιγμή, το μωρό πάσχει από ενδοκρανιακή αιμορραγία, υπαραχνοειδή αιμορραγία, τραυματισμό του βραχίονα και μώλωπες στους πνεύμονες που μπορεί να αποβούν μοιραίοι για τη ζωή του. Πρέπει να το παρακολουθούμε στενά». Η έγκυος γυναίκα και ο σύζυγός της σκοτώθηκαν ακαριαία όταν η μοτοσικλέτα τους συγκρούστηκε με φορτηγό.
Κατευθύνονταν στο νοσοκομείο όταν η μητέρα άρχισε να νιώθει έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα το πρωί της Τρίτης. Ο οδηγός του φορτηγού έχει συλληφθεί από την αστυνομία.
Πηγή: Sky News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..