Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

«Φτάνει με τα λευκά πουκάμισα, βάλε γραβάτα» λέει ο Αρμάνι στον Ρέντσι

«Φτάνει με τα λευκά πουκάμισα, βάλε γραβάτα» λέει ο Αρμάνι στον Ρέντσι


Απηύδησε κατά τα φαινόμενα ο Τζόρτζιο Αρμάνι με το casual look του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι, και τον καλεί να βγάλει επιτέλους τα λευκά πουκάμισα με τον ανοιχτό γιακά που τον κάνουν να μοιάζει ελαφρώς εκτός τόπου και χρόνου όταν στέκεται δίπλα σε επίσημα ενδεδυμένους ηγέτες. 

«Θα φορούσα γραβάτα» λέει ο μετρ της ιταλικής μόδας και φέρνει ως παράδειγμα τον
Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. «Και εκείνος μένει με το πουκάμισο, αλλά φορά γραβάτα και έχει έναν τόνο σέξι» λέει ο Αρμάνι, διάσημος για τα απλά και κομψά σχέδιά του.

Μιλώντας μετά την επίδειξη για την παρουσίαση της ανδρικής συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015, ο Αρμάνι είχε μία επιπλέον στυλιστική συμβουλή για τον Ρέντσι: Να αποφύγει να ακολουθεί τις τελευταίες επιταγές της μόδας, εν μέρει εξαιτίας της ελαφρώς «στρουμπουλής» σιλουέτας του.

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι έδωσε τα εύσημά του στον Ρέντσι ως πολιτικό, τονίζοντας ότι με την ανάληψη της εξουσίας τον περασμένο Φεβρουάριο έχει δώσει αέρα ανανέωσης στην ιταλική πολιτική. Ο Ρέντσι στην ηλικία των 39 ετών είναι ο νεότερος πρωθυπουργός της Ιταλίας.

«Από δήμαρχος της Φλωρεντίας, έπρεπε ξαφνικά να μάθει να είναι πρωθυπουργός, και είναι καλός» ανέφερε.Όμως σε ό,τι αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές, ο Αρμάνι είναι σαφής: «Πρέπει να φορέσει γραβάτα και να ακολουθεί όσο λιγότερο τη μόδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..