Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Αυστραλός ταξίδεψε μέχρι το Χονγκ Κονγκ για να χρησιμοποιήσει ΑΤΜ

Αυστραλός ταξίδεψε μέχρι το Χονγκ Κονγκ για να χρησιμοποιήσει ΑΤΜ


Ένας Αυστραλός αναγκάστηκε να διανύσει 16.000 χιλιόμετρα, προκειμένου να καταφέρει να πραγματοποιήσει ανάληψη μετρητών από τον τραπεζικό του λογαριασμό. 

Ο Ρόμπερτ Λούις προσπάθησε, όπως συνήθως, να χρησιμοποιήσει ένα ΑΤΜ στην πόλη Γουάγκα Γουάγκα της Αυστραλίας. 

Ωστόσο, λόγω αναβάθμισης του
συστήματος ασφαλείας δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τη συναλλαγή με την κάρτα ανάληψης μετρητών, η οποία είχε εκδοθεί το 2011 στο Χονγκ Κονγκ, αναφέρει η εφημερίδα South China Morning Post. 

Ο Ρ.Λούις ενημερώθηκε ότι θα έπρεπε να ταξιδέψει στο υποκατάστημα της τράπεζας στο Σίδνεϊ, προκειμένου να συμπληρώσει μία φόρμα αλλαγής διεύθυνσης.

Ωστόσο, το υποκατάστημα στο Χονγκ Κονγκ απέρριψε την αίτησή του, λέγοντας ότι η υπογραφή του δεν ταίριαζε με εκείνη που είχαν στο αρχείο τους.

Ο Λούις, ο οποίος είχε ήδη πραγματοποιήσει ένα ταξίδι δέκα ωρών από την πόλη του στο Σίδνεϊ και πάλι πίσω αναγκάστηκε να διανύσει άλλα 7.400 χιλιόμετρα προς το Χονγκ Κονγκ, προκειμένου να δείξει στους τραπεζικούς υπαλλήλους το διαβατήριο και την ταυτότητά του.

Η παρεξήγηση λύθηκε, όμως ο Ρ.Λούις ζητά από την τράπεζα να πληρώσει τα έξοδα ταξιδιού και να τον αποζημιώσει για την ταλαιπωρία. 

Η τράπεζα ζήτησε συγγνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..