Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Είναι ΗΛΙΘΙΟΙ ή είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, Βοστώνης;



Προσέξτε τι λέει η ανακοίνωση: ''Ο αρχικός λογαριασμός πλησίαζε τις 78.000 δολ.''... έκπτωση 35+30% σύνολο 65%'''... Και λένε πλήρωσαν...50.607 δολ. (η έκπτωση 65% στις 78.000 μας κάνει 50.700 δολ.)... 'Αρα, ουσιαστικά ήταν
κοντά 28.000 δολ. ο λογαριασμός της εγχείρησης (είχε ειπωθεί επίσημα στην μητέρα της Μυρτώ ότι θα ήταν 30-35.000 δολ.). Λένε, ακόμα ότι πλήρωσαν με επιταγή της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ...Ενώ είχαν ανακοινώσει ότι τα χρήματα του έρανου είναι σε ειδικό λογαριασμό. Λένε ακόμα, ότι ''έλαβαν'' τον λογαριασμό. ΠΩΣ τον έλαβαν; Μήπως από την...Πάπας, η οποία, υποτίθεται θα τον...πλήρωνε με δικά της χρήματα, ως ''φιλάνθρωπος'' με ...ιδιωτική ''φιλανθρωπική επιχείρηση'' και μάλιστα...επικερδή;
Απαίτηση δωρητών: Δώστε ΤΩΡΑ στην δημοσιότητα αντίγραφο λογαριασμού και επιταγής.
Τώρα, αναγκαστικά, θα βγουν στο ''προσκήνιο'' τα...''χοντρά σκάνδαλα'': Πονηρός ο ρόλος της φερόμενης ως ''φιλανθρώπου'' Βοστώνης Μπ. Πάπας, που κορόϊδεψε ακόμα και την μάνα της Μυρτώ.
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με γραπτή καταγγελία της μητέρας της Μυρτώ, ο τώρα πρόεδρος και ο αποθανών πρώην πρόεδρος, προσπάθησαν να κάνουν ''αρπαχτή'' κοντά 40.000 δολ. λέγοντάς της ψευδώς ότι δήθεν η ιστοσελίδα όπου συγκεντρώνονταν τα χρήματα του έρανου, χρέωνε...18 (!!!) δολ. κάθε δωρητή (αρχές Δεκέμβρη 2013, ήταν 2.000+ οι δωρητές). H χρέωση ήταν μόνο 2.9% του ποσού.
Θυμίζουμε ότι αγνοούνται και επίσημα 49.000 δολ. από τον έρανο που είχε κάνει η Ομοσπονδία Βοστώνης γιά τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα (2007-08), επί προεδρίας Ελισάβετ Παπασλή. Παρά τις πολλαπλές επίσημες διαβεβαιώσεις ότι θα δώσουν απολογισμό, εξακολουθούν και τώρα, να κοροϊδεύουν την Ομογένεια.
(Σημ.: Η υπογράφουσα ως γραμματέας εκλέγηκε χωρίς να εκπροσωπεί σύλλογο. Γιά την ακρίβεια, εξαπάτησε και εξαπατεί ακόμα δημόσια, δηλώνοντας ότι εκπροσωπεί έναν σύλλογο Επιστημόνων, που έκλεισε χρόνια πριν) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..