Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Γέννησε και άφησε το μωρό της να πεθάνει στη ντουλάπα



Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η υπόθεση μίας 38χρονης γυναίκας, η οποία γέννησε στο σπίτι της και στη συνέχεια έκλεισε το μωρό της στη ντουλάπα, όπου πέθανε από ασφυξία.
Το κουβάρι της ανατριχιαστικής αυτής
υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες, όταν η 37χρονη διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με ενδείξεις πρόσφατου τοκετού.

Εξεταζόμενη από αστυνομικούς, που έσπευσαν στο νοσοκομείο για τη διερεύνηση της υπόθεσης, η δράστιδα ομολόγησε ότι στις 12 Ιουλίου γέννησε το μωρό της στην τουαλέτα του διαμερίσματός της.


Στη συνέχεια περιτύλιξε το βρέφος σε δύο σακούλες και το απέκρυψε στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας της, ενώ μετά από δύο ημέρες, δηλαδή το πρωί της 14ης Ιουλίου, λόγω της έντονης δυσοσμίας πέταξε το άψυχο σώμα του βρέφους σε κάδο απορριμμάτων έξω από το σπίτι της.

Χθες, ωστόσο, λόγω επιπλοκών λοχείας, μετέβη εσπευσμένα στο εφημερεύον Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και φρουρούμενη.

Οπως ομολόγησε η ίδια, το μωρό όταν γεννήθηκε ήταν ζωνταντό, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής, εάν το βρέφος ζούσε όταν το έκλεισε στην ντουλάπα ή το έβαλε εκεί για να πεθάνει.

Εχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση της 37χρονης, ενώ κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, μετέβη στην οικία της για εξερεύνηση του τόπου εγκλήματος.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση του πτώματος του βρέφος συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..