Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Αποπλανούσε ανηλίκους δίνοντας χαρτζιλίκι

Επεισοδιακή ήταν σύλληψη του παιδεραστή λόγω της σθεναρής αντίστασης που προέβαλε


Ενας 58χρονος Ηρακλειώτης, οικογενειάρχης υπεράνω υποψίας και γνωστός επαγγελματίας, κατηγορείται ότι αποπλανούσε συστηματικά ανήλικα αγόρια, στα οποία φρόντιζε να «κλείνει» το στόμα με χαρτζιλίκι.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου που είχαν δεχτεί σχετικές καταγγελίες έθεσαν τον 58χρονο σε παρακολούθηση, προκειμένου να διαπιστώσουν τις κινήσεις του και τις επαφές που είχε με ανήλικα αγόρια. Η σύλληψή του, η
οποία ήταν επεισοδιακή λόγω της σθεναρής αντίστασης που προέβαλε, έγινε το βράδυ της Τετάρτης λίγα λεπτά αφότου είχε αποχωρήσει από το κατάστημά του ένα 14χρονο αγόρι.


Ο ανήλικος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου και κοινωνικής λειτουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεσή του ήταν καταπέλτης. Ο 14χρονος παραδέχτηκε ότι ο 58χρονος του είχε δώσει 10 ευρώ προκειμένου να ασελγήσει σε βάρος του. Και αυτό γινόταν, όπως αναφέρθηκε, τουλάχιστον την τελευταία διετία. Η οικογένεια του αγοριού ήταν γνωστή στον συλληφθέντα.

Ο 14χρονος δεν ήταν ο μοναδικός ανήλικος τον οποίο εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ο 58χρονος επαγγελματίας. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμα η κατάθεση ενός 17χρονου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι «συναντούσε» τον κατηγορούμενο τον τελευταίο χρόνο. Αστυνομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι στα «αρρωστημένα δίχτυα» του 58χρονου είχαν εγκλωβιστεί και άλλοι ανήλικοι, τους οποίους αναζητούν για κατάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..