Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Την είχαν φυλακίσει σε κλουβί και την είχαν για σκλάβα!

Lockwood2 9-9-2014


Οι διωκτικές αρχές στην Ιντιάνα των ΗΠΑ προχώρησαν στη σύλληψη της 44χρονης Kendra Tooley και του 37χρονου φίλου της Ricky Roy House Jr, οι οποίοι φέρονται ότι
είχαν απαγάγει μια 30χρονη γυναίκα και την κρατούσαν στο σπίτι τους σαν σκλάβα!

Θύμα τους ήταν η Joelle Lockwood, μητέρα δύο παιδιών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί απο τον περασμένο τον Ιούλιο στο Evansville.

Η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της μετά από δύο μήνες αιχμαλωσίας, αφού την απελευθέρωσε από τους απαγωγείς της ένας 61χρονος.

Οι δύο συλληφθέντες είχαν κλειδωμένη την 30χρονη  σε ένα ξύλινο κλουβί. Της είχαν βάλει ένα κολάρο στο λαιμό σα να ήταν σκύλος και την έβγαζαν από τα δεσμά της μόνο για να μαγειρέψει και να καθαρίσει στο τροχόσπιτο στο οποίο έμεναν.
Ο σωτήρας της Joelle Lockwood,  ήταν ο Ron Higgs, ο 61χρονος πρώην σύζυγος της Tooley.
Lockwood3 9-9-2014


Lockwood4 9-9-2014

Όταν ο τRon Higgs επισκέφθηκε την πρώην γυναίκα του, το ζευγάρι του αποκάλυψε ότι είχε κρατούμενη τη γυναίκα και ότι τη χρησιμοποιούσαν σαν σκλάβα.
Lockwood5 9-9-2014
Η 30χρονη όταν έμεινε για λίγο μόνη με τον άντρα τον παρακάλεσε να την απελευθερώσει για να τελειώσει το μαρτύριό της και να γυρίσει στα παιδιά της.
Εκείνος της υποσχέθηκε ότι θα δώσει ακόμα και τη ζωή του για να τη σώσει και πράγματι κατάφερε να τη βγάλει έξω από το τροχόσπιτο και να την οδηγήσει σώα στο σπίτι της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..