Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ινδή δασκάλα κλείδωσε 5χρονο μαθητή σε κλουβί σκύλου

Φωτογραφία αρχείου


Έρευνα μετά από αναφορές πως μια δασκάλα κλείδωσε έναν 5χρονο μαθητή της σε κλουβί σκύλου επειδή μιλούσε με έναν συμμαθητή του, διεξάγουν οι αρχές στο νότιο ινδικό κρατίδιο της Κεράλα.
Η αστυνομία δήλωσε πως ο διευθυντής του σχολείου είχε συλληφθεί αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.
Το σχολείο αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι πρόκειται για «συνωμοσία». Οι γονείς του μαθητή ισχυρίστηκαν πάντως πως ο σκύλος απομακρύνθηκε από το κλουβί την ώρα που το παιδί ήταν κλειδωμένο μέσα.



Το σχολείο, που στεγάζεται σε επέκταση του σπιτιού του διευθυντή, έχει κλείσει μετά από εντολή της κυβέρνησης.

Η αστυνομία αναφέρει πως το υποτιθέμενο περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη, αλλά αναφέρθηκε από τους γονείς στην αστυνομία τη Δευτέρα, όταν τον άκουσαν να μιλά για το περιστατικό με την αδερφή του. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η αδερφή του, που φοιτά στο ίδιο σχολείο, καθώς είδε και η ίδια την τιμωρία του.

«Τέτοια συμπεριφορά δεν μπορεί να γίνει ανεκτή σε μια πολιτισμένη κοινωνία» δήλωσε ο υπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας MK Μούνερ. «Η Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Παιδιού έχει ξεκινήσει έρευνα. Ζήτησα από τους υπαλλήλους να κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν πως όποιος είναι υπεύθυνος γι' αυτό, θα δεχτεί παραδειγματική τιμωρία» πρόσθεσε.
Πηγή: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..