Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Αν είναι αλήθεια θέλουν κρέμασμα!

Λαγός, Δεβελέκος μιλούν για βιασμό κοριτσιού σε τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής!
lagos 4-10-2014


Η υπόθεση βιασμού ενός κοριτσιού στην Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Σπάρτη αποκαλύπτεται, μεταξύ των άλλων, σε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του προφυλακισμένου χρυσαυγίτη βουλευτή, Γιάννη Λαγού και του Σωτήρη Δεβελέκου.

Το ηχητικό απόσπασμα φέρνει στο
φως της δημοσιότητας το  «Έθνος της Κυριακής» αναφέροντας ότι πρόκειται για ακόμη μία τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των δύο κορυφαίων στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Οι δύο άνδρες συνομιλούν μέχρι και για τον βιασμό ενός κοριτσιού μέσα στα γραφεία τους στη Σπάρτη η οποία συγκαλύφθηκε.  Παράλληλα στρέφονται και κατά του "κονφερανσιέ" Κασιδιάρη και του... «μαλάκα» (όπως τον αποκαλούν) Παππά.

Το ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει την δράση της φασιστικής οργάνωσης, μέσα από τους διαλόγους Λαγού-Δεβελέκου, οι οποίοι έχουν απευθείας πρόσβαση στον επίσης προφυλακισμένο αρχηγό της οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο, αλλά και απόλυτη γνώση για τα... εσωτερικά του κόμματος.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Γ. Λαγός, πριν γίνει βουλευτής Β' Πειραιά ήταν οδηγός και ασφάλεια του Ν. Μιχαλολιάκου και ο Δεβελέκας τον διαδέχθηκε όταν ο πρώτος αναβαθμίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..