Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Απάντηση στις δηλώσεις της κυρίας Ασημακοπούλου. Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.



Κυρία Ασημακοπούλου, πως μπορείτε να μιλάτε εκ μέρους του ελληνικού λαού με τα λίγα ψηφαλάκια που πήρατε; Και αν αληθεύει ότι η μητέρα σας είναι εβραϊκής καταγωγής όπως αναφέρθηκε κατά το παρελθόν να είστε σίγουρη στις επόμενες εκλογές θα πάρετε τους ψήφους του στενού σας
κύκλου και μόνον. Και αυτό όχι γιατί οι Έλληνες αντιπαθούν τους Εβραίους αλλά γιατί οι απόγονοι μικτών γάμων Εβραίων και Ελλήνων  είναι διαπιστωμένο ότι είναι αποτυχημένοι. Τα γονίδια μνήμης τους είναι ανύπαρχτα. Ενώ οι Εβραίοι και οι Έλληνες έχουν να επιδείξουν επιστήμονες, ερευνητές, πρωτοπόρους σε κάθε κλάδο αντίθετα οι προερχόμενοι και από τους δύο λαούς είναι μετριότητες πολλές φορές και κάτω από το μέτριο. Δεν ταιριάζουν τα αίματα και τα γονίδια. Απλά. Μόνο ανθεκτικοί σε ασθένειες κληρονομικές είναι. Κυρία Ασημακοπούλου, δεν μπορείτε να κάνετε ούτε κρίσεις ούτε συγκρίσεις με αυτά που λέτε. Λέτε ότι δεν μπορεί να γίνει διαγραφή χρέους γιατί δεν θα την εγκρίνουν τα άλλα κοινοβούλια. Είμαστε στην Ευρώπη των λαών, της αλληλοβοηθείας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ούτε στην εποχή των Σοβιέτ και της ΚΟΜΕΚΟΝ δεν θα τολμούσαν να πουν όχι όταν βλέπουν ένα λαό εξαθλιωμένο από κάθε άποψη βαλλόμενο αλλά όχι ταπεινωμένο. Γνωρίζει ο λαός ότι αυτοί που τον πρόδωσαν είναι ορισμένοι πολιτικοί (κομματόσκυλα) και οι συν αυτοίς που σαν ναρκομανείς υπέγραφαν συμβάσεις εξοπλιστικές υπερτιμολογημένες κατά το πολλαπλάσιο λ.χ. στην κατάθεση που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο καιρό ο Χριστοφοράκος ανακρινόμενος στην Γερμανία  το 2009 μιλάει για μίζες επί του συνολικού τζήρου της Siemens στην Ελλάδα κλπ κλπ Όλα κακουργήματα και στην Ελλάδα αυτά τα έγγραφα ούτε καν έχουν ζητηθεί από τις αρμόδιες αρχές. H ατιμωρησία είναι δόγμα. Αντίθετα με το Ισραήλ και μπράβο τους που καθίζουν πρωθυπουργό στο σκαμνί για σεξουαλική παρενόχληση και μόνο, όχι για μίζες. Ζούμε στην χώρα της σαπίλας, της διαφθοράς, της ρεμούλας. Επιβεβαιωμένα αυτά που σας τα λέω όχι από μένα αλλά από τον αείμνηστο Βλαχογιάννη τον ιδρυτή και διευθυντή των Γενικών Αρχείων του Κράτους ο οποίος είπε: "Οι μέχρι σήμερα εξέχοντες και υψηλά ιστάμενοι ήταν διεκπεραιωτές ξένων προς το έθνος συμφερόντων." Και αυτά σας τα λέω ως απάντηση για τι είπατε ότι συνιστά λαϊκισμό το να μιλάει κανείς για χρηματισμό βουλευτών και αποστασία." Κοιτάξτε λοιπόν κυρία Ασημακοπούλου τα του οίκου σας και τα του κόμματός σας και όταν θα έχετε θετικά αποτελέσματα και έργο να επιδείξετε ασχοληθείτε με το συμφέρον του λαού…..
Οι δηλώσεις της: 
Ασημακοπούλου: Πολιτική ανευθυνότητα να μιλάς για διαγραφή του χρέους
Για πολιτική ανευθυνότητα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού. «Οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές και δύσκολες. Η κυβέρνηση επιχειρηματολογεί με υπευθυνότητα.

Προτείνει λύσεις που σέβονται και τιμούν τις θυσίες του ελληνικού λαού. Στέλνει επίσης ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα δεχθεί παράλογες απαιτήσεις», είπε η κ. Ασημακοπούλου και πρόσθεσε ότι «απέναντι σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί κλίμα πολιτικής ανευθυνότητας, τάζει τα πάντα στους πάντες και υπερασπίζεται ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε πόρους που δεν υπάρχουν. Δεν έχει σχέδιο Β.

Δεν εξηγεί στον ελληνικό λαό ποιο είναι το ρίσκο. Είναι πολιτική ανευθυνότητα να μιλάς για διαγραφή του χρέους την ώρα που ξέρεις ότι δεν θα την εγκρίνουν τα άλλα κοινοβούλια».

Η βουλευτής της ΝΔ είπε ακόμη ότι συνιστά λαϊκισμό και ανευθυνότητα η στρέβλωση του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας όπως και το να μιλάει κανείς για χρηματισμό βουλευτών και αποστασία.

2 σχόλια:

  1. Δέν πολυκολλάω προσωπικά στο ότι είναι Εβραικής καταγωγής διότι και άλλοι είναι όπως και η Δαμανάκη.....
    Άρα πως είναι δυνατόν νά πάρουν αποφάσεις για μας αφού παίρνουν γραμμή από ξένα κέντρα εξουσίας;
    Είπα τώρα εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος...

    Απλά την παρακολουθώ την αισθησιακή αυτη κυρία στίς σικέ εκπομπές του Χατζηνικολάου. Και λέω σικε διότι σε όλες αυτές τις εκπομπές οι Πολιτικές μαιμούδες προτού δώσουν το οκ τους, για τήν παρουσία τους στην εκπομή που τους καλούν ρωτούν ποιοί άλλοι θα είναι προσκεκλημένοι, ποιό το θέμα της συζήτησης ώστε να είναι προετοιμασμένοι, τι θα ερωτηθούν, τι γραμμή θα πρέπει να περάσουν στούς χαζο-τηλεθεατές κ.λ.π. Όλα αυτο το παρασκήνιο ώστε να φαίνονται στα μάτια των τηλεθεατών ότι είναι άριστοι σέ ότι ερωτηθούν και ότι έχουν τίς λύσεις σε όλα τα προβλήματα κ.λ.π. κ.λ.π.
    Μιλάμε δηλαδή για απατεώνες ολκής αλλά τό ίδιο συμβαίνει και αφορά και τούς δημοσιογράφους οι οποίοι απο την στιγμή που στήνουν έτσι τις εκπομπές, είναι συνένοχοι στην απάτη, τηλεαπάτη δηλαδή στην τηλεπαραπληροφόρηση....

    Δέν μπορεί λοιπόν αυτη η κυρία, ανεξαρτήτου καταγωγής να πείσει ότι θα διαχειριστεί κάτι καλύτερο για εμάς τούς πολίτες. Θα μπορούσε κάλλιστα να παρουσιάζει εκπομπή μαγειρικής ή να συμμετέχει στην παρουσίαση καλλιστείων, δέν κάνει για πολιτικός.
    Όχι μόνον ψήφους δέν θά πάρει, αλλά με τήν ψήφο μας θα στείλουμε και τήν ίδια και το τρισάθλιο κόμμα της, στον Πολιτικό τους ΤΑΦΟ.
    Όσον αφορά για τίς εκπομπές αυτές είναι 3 ειδών όπως όλοι έχουμε διαπιστώσει ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ σε κεντρικές πλατείες... Βέβαια και για εκεί υπάρχει η λύση αφού υπάρχουν ομάδες "γνωστών-αγνώστων" οι οποίοι συχνά-πυκνά τά σπάνε ώστε να υπενθυμίζουν στον καναπεδάτο τηλε-χαζο-νεοέλληνα, ότι εάν τολμήσουν να βγούν στον δρόμο, τότε θα έχουν να αντιμετωπίσουν και να έλθουν αντιμέτωποι με αυτούς.
    1) η εκομπή ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι ξεκάθαρα σκληρά υπέρ της Τρόικας, δέν μπορεί να πείσει ο κυριλέ Πρετεντέρης.
    2) η εκπομπή στον ΕΝΙΚΟ, είναι κυριλέ χάιδεμα ή κυριλέ χώσιμο στους πολιτικο-τροικανούς και πηγαίνει ο λαουτζίκος να τά χώσει απο κοντά - μέχρι εκεί όμως - διότι όποιος συμμετέχων ζωντανα στην εκπομπή παρεκτραπεί ή αρχίσει να τά χώνει, τότε ο κυριλέ αρχι-δημοκράτης δικαστής Χατζηνικολάου του τραβάει απότομα το μικρόφωνο λέγοντάς του μία δικτατορική καληνύχτα, λη στην καλύτερη περίπτωση ειρωνεύεται τους καλεσμένους του προκειμένου να προστατέψει τούς αφέντες του πολιτικάντηδες!
    3) η εκπομπή ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ είναι το άλλο λαικό δούλεμα εκτόνωσης.... Υπέρ τών πολιτών ο Τράγκας τά χώνει στο σύστημα, θυμίζοντας τον Τζέρυ Λουις ή τον Λούι Ντε-Φινές λόγω τών γκριματσών που κάνει προσπαθόντας να πείσει και να διασκεδάσει τον ταλαιπωρημένο νεο-έλληνα, ώστε να εκτονωθεί ο νεοέλληνας και να ελπίζει και να ΜΗΝ τολμήσει να βγεί και αυτός (λαός) στον δρόμο.

    Και στίς 3 εκπομπές έχουμε τους πολιτικούς οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν ώστε να μπορέσουν να ξαναεκλεγούν, ώστε να αρμέγουν την γελάδα που λέγεται Ελλάδα.... Και οι 3 εκπομπές έχουν καλύψει όλο το φάσμα της εκτόνωσης μιάς κοινωνίας, άρα η κατάσταση μέχρι στιγμής είναι ελεγχόμενη..... για πόσο καιρο ακόμη;
    Το σύστημα προηγείται στο σκόρ μέχρι στιγμής, διότι παίζει στά δάχτυλα την Ψυχολογία του ΄Οχλου..... μέχρι στιγμής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασα να γράψω ότι γιά όσους δέν παρακολουθούν ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ, επειδή έχουν αηδιάσει, το σχέδιο-δούλεμα & εκτόνωση συνεχίζεται στίς πρωινές Ραδιοφωνικές εκπομπές από τόν ίδιο "συστημικό" θίασο, στον βωμο της δημοκρατίας, της ενημέρωσης, αλλά και της ηλιθιότητας και παραπληροφόρησης τών πολιτών..... ευχαριστώ για την φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..