Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Αποκλειστικό! Συνέντευξη του Αοristies με τον Αλέξη Τσίπρα





Αoristies:Κύριε Τσίπρα, ο πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι έχει την πλειοψηφία των βουλευτών για εκλογή Προέδρου. Η γνώμη σας πια είναι;
Τσίπρας: Εγώ δεν συμφωνώ με τα μαθηματικά του πρωθυπουργού. Το άθροισμα πολλών
μηδενικών είναι ένας επικίνδυνος αριθμός. Και συνεχίζοντας σας λέω για όσους μας περνούν 40 κύματα που δεν ψηφίζουμε πρόεδρο το εξής: Κάθε άμυαλος μπορεί να κριτικάρει, να κατηγορήσει, να παραπονεθεί, και οι περισσότεροι άμυαλοι το κάνουν.

Αoristies: Πολύ σωστά, πολύ σωστά. Το θέμα είναι....
Τσίπρας: Δεν υπάρχει θέμα! Υπάρχει μόνο αγανάκτηση! Η διαφορά ανάμεσα στους σκλάβους, της Ρωμαϊκής και της Οθωμανικής εποχής, και τους υπαλλήλους της σημερινής εποχής είναι ότι οι σκλάβοι δεν χρειαζόταν να κολακεύουν το αφεντικό τους.

Αoristies: Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω είναι οι παρεμβάσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων... και της τρόικας...
Τσίπρας: Αφήστε πια την τρόικα! Οι Γερμανοί ήταν πάντα σύμμαχοι με τους Τούρκους. Τέλος έχουμε καταλάβει ότι είναι σαν τον Τούρκο! Τούρκον είδες; Γρόσια θέλει. Κι άλλον είδες; Κι άλλα θέλει. Έχουν εξαθλιώσει τον Ελληνικό λαό! Η εξουσία πάντα θεωρεί ότι κάνει το θέλημα του Θεού όταν παραβιάζει όλους τους νόμους Του.

Αoristies: Μα με όσα λέτε σίγουρα δεν θα μας δώσουν χρήματα. 
Τσίπρας: Τότε δεν θα μας κρατάνε πια με την υπόσχεση ότι το γαϊδούρι το δεμένο τρώει χορτάρι διαλεγμένο. Γιατί ούτε χορταράκι δεν έχει η κατσαρόλα του μέσου Έλληνα έτσι που τον κατάντησαν! 

Αoristies: Συγχωρέστε με για την ερώτηση αλλά θα το πω. Οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και η Σοφία Βούλτεψη σας κατηγορούν ευθέως ως μελλοντικό καταστροφέα της χώρας. 
Τσίπρας: Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα.
Aoristies: Τελευταία ερώτηση. Η αδέκαστη δικαιοσύνη απελευθέρωσε τον κύριο Μπούκουρα για να ψηφίσει Πρόεδρο. Ποιο είναι το σχόλιό σας;
Τσίπρας: Η ουρά του ανθρώπου ξεκόλλησε, αλλά η ανάγκη να την κουνάει έμεινε.

Aoristies: Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Πρόεδρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..