Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Φασισμός και ....Εβραίοι



Σε κάθε άτομο ενυπάρχει ο φασίστας. Αλλά μόνιμοι οπαδοί του είναι οι θαυμαστές.... της τάξης, της ασφάλειας, αυτοι που απεχθάνονται τις απεργίες, τις διαδηλώσεις, τις....
πολιτικές και συνδικαλιστικές δραστηριότητες, οι πρώτα ο Θεός, οι ότι διατάξτε, οι ό,τι πει το αφεντικό και γενικά οι σύγχρονοι "ιδιώτες" τα περιθωριακά στρώματα, κλήρος, στρατιωτικοί, μαφιόζοι, ζητιάνοι, χασίκλες, χαρτοπαίχτες, πόρνες, Σόνιες κλπ. το γιατί εξηγημένο από τους ψυχιάτρους. Παραμύθι όμως διαρκείας είναι ότι το οικονομικό φαινόμενο φασισμός το συνέλαβαν και το επινόησαν, το θεωρητικοποίησαν οι Ντούτε, Φύρερ, Κοντουκτάτορ. Μεταξάς κλπ. Αυτοί ήσαν απλά κινούμενα ονόματα. 
Δημιουργοί του μαέστροι κλπ είναι φίρμες και ή πίσω τους οικονομική εξουσία Τσώρτσιλ, Ντάλες, Σίτυ, Γουώλ Στρητ, Νιου Ντηλ, Ρούσβελτ, Χιροχίτο και η νέα του μορφή συνεχίζεται από τους Ροκφέλερ κλπ.
Οι πρώτοι χρηματοδότες και οπαδοί του σε διεθνή κλίμακα υπήρξαν οι φιλήσυχοι... έμποροι Εβραίοι μέχρι το 1939 που έγινε το σύμφωνο Ρίμπερντοπ-Μολότωφ. Μετά το σύμφωνο και την αναβολή της επίθεσης του Χίτλερ στη Ρωσία του φερθήκαν εχθρικά και αυτός ανάλογα τους φέρθηκε. Δεν πίστεψαν ποτέ ότι θα ήταν προσωρινή η αναβολή και εκδηλώθηκαν πρόωρα.
Μόλις ο Χίτλερ τόλμησε να σκεφτεί γερμανικά μπήκαν σε ενεργεία οι καλά τοποθετημένοι στο κόμμα αγγλικοί και αμερικάνικοι μηχανισμοί και τον έσπρωξαν τον Ιούνιο του 1941 να βαδίσει σε δρόμο που δεν έβρισκε παρά τρόφιμα του δελτίου αντί να συνέχιζε τον δρόμο προς Αγγλία.
Για όσους αμφιβάλλουν για τους Εβραίους ας ρωτήσουν να μάθουν γιατί ο αρχιραβίνος, οι ραβίνοι και η Εβραϊκή κοινότητα ήσαν οι πρώτοι που επισκέφτηκαν τον Τσόλοκογλου. Οι πρώτοι που πέτυχαν ειδικές διανομές ζάχαρης, αλευριού- είχε μεσολαβήσει η επίθεση της Γερμανίας Iούνιος του 1941 κατά της ΕΣΣΔ και οι Εβραίοι αισθάνονταν κάπως φίλοι και αλληλέγγυοι προς τους Γερμανούς. Πέτυχαν μάλιστα, τέτοιοι ατσίδες είναι, με τις διανομές αυτές να έχουν γραφτεί όλοι σε καταστάσεις με τις διευθύνσεις τους. Οι ραβίνοι ύστερα από τέτοια γκάφα και ύστερα από "όσοι ανακατεύονται με τα πίτουρα τους τρών οι κότες"  που έδωσαν στην Αντίσταση τους πληροφόρησε τι εναντίον τους συμβαίνει στην Γερμανία, Ολλανδία. Δεν μπορούσαν να αντισταθούν στην πίεση των Ες-Ες των Μέρτεν της Δοξούλας. 

Σήμερα ζητούν πυρηνικές ποιον θέλουν να εκδικηθούν οι φιλειρηνικοί;...
Η ελπίδα του συνδυασμού κεφάλαιο- κλήρος- μιλιταρισμός δάγκασε τους εμπνευστές χρηματοδότες του, αστικές δημοκρατίες, οδήγησε στα κρεματόρια και στα πεδία της μάχης τους οπαδούς της τάξης και της ησυχίας. Τα ρομπότ χτύπησαν τους κατασκευαστές τους . Οι κατασκευαστές ύστερα από τέτοια γκάφα ολκής πέτυχαν έξυπνα να ξεχαστούν και στη θέση τους, τα εγκλήματα και η εβραϊκή πρωτοβουλία για εφαρμογή του φασισμού και κήρυξη του δεύτερου παγκοσμίου να μείνει στα ονόματα  Μουσουλίνι, Χίτλερ κλπ


Από το βιβλίο του Πάνου Μποτσάκη Τρίτος Παγκόσμιος δεν γίνεται. Οκτώβριος 1982. σελ.72-73

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..