Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ύπουλα σιωνιστικά χτυπήματα κατά της κυβέρνησης


Χτυπήματα κάτω από την μέση από Σιωνιστικούς κύκλους δέχεται με το καλημέρα η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου(καλά ο Καμμένος Δείτε εδώ). Οι προθέσεις τους φάνηκαν από τις πρώτες μέρες όταν το ΚΙΣ στο επίσημο site του ανήρτησε  μήνυμα για την ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ 2015 από το ΠΟΤΑΜΙ.  Αν και όλους τους υπόλοιπους Έλληνες.....
κάλυπτε η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ. (Bέβαια το ΚΙΣ λησμόνησε να αναφέρει τα υπόλοιπα κόμματα, όπως οι ΑΝΕΛ που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις με κατάθεση στεφάνου κ.α.) Ύστερα άρχισαν σε όλο τον κόσμο οι κανονιοβολισμοί. Με προσβλητικό τρόπο μίλησε για την Ελλάδα και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, Αμερικανός καθηγητής του Χάρβαρντ. Η αναφορά του καθηγητή, έγινε στην Πράγα κατά την εκδήλωση μνήμης για το ολοκαύτωμα των Εβραίων στον Β Παγκόσμιος Πόλεμος.

Σε πάνελ που διηύθυνε ο γνωστός Βρετανός
δημοσιογράφος του ΒBC Sackur, ο καθηγητής για τα Παγκόσμια Δικαιώματα Άλαν Μόρτεν Ντένσοβιτς, ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα είναι η πιο επικίνδυνη χώρα στην Ευρώπη εξαιτίας των δύο άκρων που υπάρχουν μέσα στην βουλή, των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής και των ακροαριστερών της κυβέρνησης. Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπας έχει αυτοπροσδιοριστεί ως «αντισιωνιστής».

Την απάντησή του πήρε ο καθηγητής από την πρεσβευτή και ειδική εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ για θέματα Ολοκαυτώματος Φωτεινή Τομαή, (γνωστή από την διαμάχη της με τον Ζακ Κοέν Δείτε εδώ) η οποία εκπροσωπούσε την Ελλάδα στις εκδηλώσεις μνήμης.

Η κ. Τομαή είπε χαρακτηριστικά στον κ. Ντένσοβιτς: «Δεν έχει περάσει ούτε μισή ώρα που ορκίστηκε ο νέος Έλληνας Πρωθυπουργός. Με την δική σας ώρα δεν έχει ορκιστεί καν. Δεν συγκαταλέγομαι ανάμεσα στους ψηφοφόρους του κ. Τσίπρα, αλλά εκπροσωπώ την χώρα μου και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αλλοιώνει την ελληνική πραγματικότητα για λόγους προσωπικών και επικίνδυνων πολιτικών σκοπιμοτήτων. Σταματήστε αυτό το παιχνίδι».

Η οργισμένη αντίδραση της Ελληνίδας εκπροσώπου, προκάλεσε την ηχηρή επιδοκιμασία στο εξαιρετικά υψηλό κοινό προέδρων κοινοβουλίων, διπλωματών και ευρωβουλευτών, ανάμεσά τους και του κ. Κύρκου(προς τιμή του) από το Ποτάμι.

Το περιστατικό, τράβηξε το ενδιαφέρον του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, ο οποίος πληροφορούμενος το επεισόδιο, που έγινε εν τη απουσία του αναζήτησε την κυρία Τομαή και την συνεχάρη θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..