Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

''Δυστυχία σου Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς. Ω Ελλάς, ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα;''



Το ΔΟΓΜΑ των (νεο)''γερμανο-τσολιάδων'', νεο-ραγιάδων (Νέα Δημοκρατία - ΠΑΣΟΚ και ''Ποτάμι'', το οποίο εξυπηρετεί συμφέροντα συστημικών- μνημονιακών ΜΜΕ ''νταβατζήδων''), με....
αφορμή την σύγκρουση ελληνικής κυβέρνησης-δανειστών είναι ξεκάθαρο: ''Αν τους δυσαρεστήσουμε και φύγουν οι Γερμανοί και λοιποί ηγεμόνες μας, με την άγρια λιτότητα των μνημονίων τους, τότε ποιούς θα έχουμε αφέντες να τους λέμε ΝΑΙ σε όλα'';
''Χαρά στους χασομέρηδες! Χαρά στους αρλεκίνους! Σκλάβος ξανάσκυψε o ρωμιός και δασκαλοκρατιέται''
Οι εμμετικοί, δουλοπρεπείς και ξενόδουλοι, αποκαλύπτονται. Δείγμα δουλοπρεπή, διαχρονικού τυχοδιώκτη: ''Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στον Ντάϊσελμπλουμ και ζήτησε συγγνώμη για τον Βαρουφάκη''.
Παρατήρηση: Μόνο σε υποανάπτυκες, διεφθαρμένες χώρες ισχύει η ''βουλευτική ασυλία'', που σημαίνει παραγραφή και ατιμωρησία.
''Ελπίζουν να καταστραφεί η χώρα, για να ξαναέρθουν οι ίδιοι στα πράγματα''
Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος εκτόξευσε νέες ''ρουκέτες'' για την ηγετική ομάδα της ''Νέας Δημοκρατίας'': ''Θα θελα να ξέρω ποιοί είναι αυτοί οι αδιόρθωτοι φωστήρες, που με την ίδια ηλίθια και αναποτελεσματική πολιτική, εξακολουθούν να οδηγούν τη Νέα Δημοκρατία στα βράδια. Αν κάποιοι μικρόνοες ελπίζουν να καταστραφεί η χώρα για να ξαναέρθουν οι ΙΔΙΟΙ  στα πράγματα, εγώ ούτε το ελπίζω, ούτε το εύχομαι. Για μένα πάνω απ' ολα η πατρίδα. Μετά έρχεται η παράταξη. ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΔEΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΑΝΟΔΟΥ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ'', ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του Ευ. Αντώναρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..