Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Απαράδεκτο να κατηγορούν την Ελλάδα ως ''διεφθαρμένη χώρα'' και ως ''Κολομβία των Βαλκανίων''



Η Ελλάδα, είναι η μόνη χώρα στον πλανήτη Γη, όπου ''μίζα, διαπλοκή, αρπαχτή, ρουσφέτι, φακελάκι, ατιμωρησία, παραγραφή, ελεγχόμενη δικαιοσύνη, εξαγορασμένοι πολιτικοί, νταβατζήδες ΜΜΕ'' κ.ά., που παραπέμπουν σε...
διαφθορά, ΔΕΝ υπάρχουν, στο κράτος της ''κλεφτουριάς''.
Σημ.: 'Εχει δίκιο o εκπρόσωπος-''καραγκούνη'' της Ν.Δ., που επικρίνει πρωθυπουργό και υπουργό Οικονομικών, επειδή αποκαλούν την Ελλάδα ''διεφθαρμένη'', εκτός συνόρων. Ειδικά ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., η οποία ως κόμμα ΔΕΝ είχε, ούτε έχει σχέση ή συγγένεια, με διαφθορά.
Οι αποτυχημένοι και ανίκανοι ''διπλωμάτες-τουρίστες'' μας στις ΗΠΑ, αποδεικνύουν πάλι την ανυπαρξία τους
Μετά από πολλά χρόνια και αφού είχαμε ''συνηθίσει'' σε αρνητικά-επικριτικά δημοσιεύματα γιά την Ελλάδα, τα αμερικάνικα ΜΜΕ έκαναν τώρα μεγάλη ''στροφή'' υπέρ της πατρίδας μας, με θετικά-ενισχυτικά δημοσιεύματα, ειδικά γιά το ζήτημα χρέους-μνημόνιου, που βασανίζει τον λαό της Ελλάδας την τελευταία 5ετία. Φαίνεται ότι η πρεσβεία μας στην Ουάσιγκτον με τους ανίκανους και τα Γραφεία Τύπου στις ΗΠΑ, δεν ''πήραν χαμπάρι'' τίποτα, αφού στις αναρτήσεις τους στο facebook και αλλού, δεν αναφέρουν οτιδήποτε και περιορίζονται σε αναρτήσεις χαζο-θεμάτων τριτεύουσας σημασίας. Προτιμούν να ζουν με το αμαρτωλό ''χτες'', όταν πρόβαλαν ''ναι-ναι-κους'', Καλαματιανούς και μη, γιά ''ψύλου πήδημα''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..