Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Το Πάσχα που δεν θα κάνει η κυβέρνηση.

Πάσχα από την εβραϊκή λέξη Πεσαχ, σημαίνει πέρασμα. Το πέρασμα που κάναν οι Εβραίοι από την σκλαβιά της Αιγύπτου στην γη της Επαγγελίας. Ένα τέτοιο πέρασμα μας
υποσχέθηκε προεκλογικά και η τωρινή κυβέρνηση. Ότι από την αθλιότητα θα βλέπαμε καλύτερες μέρες, αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα. Η πρώτη κατοικία είναι ακόμη σε κίνδυνο. Τα κόκκινα δάνεια γίνονται ακόμη πιο κόκκινα.  Πουλάμε δεν πουλάμε τον ΟΛΠ, κάνουμε κοινοπραξία, μειώνουμε τα έσοδά μας. Κάνουμε επισκευές σε 5 τενεκέδια άχρηστα παλιά αεροπλάνα που μπορεί να πετάξουν μετά από 9 χρόνια (όσο θα διαρκέσει η σύμβαση) αντί να πάρουμε 10 καινούρια με τα ίδια λεφτά. Η δικαιολογία: Δεν υπέγραψα εγώ κύριε καθηγητά, η Γιαδικιάρογλου ήταν, που πήρε και τις μίζες. Εγώ απλά υλοποιώ την σύμβαση του 2012.  Η παιδεία είναι στον αέρα και αλλάζουμε για άλλη μία φορά μόνο τις πανελλήνιες. Οι σχολές είναι υπό διάλυση αλλά καλά να είμαστε έχει ο Θεός.Έτσι πορεύεται και η υγεία, παρά όλες τις τίμιες προσπάθειες του Κουρουμπλή. Ας μην πιάσουμε στο στόμα μας την δικαιοσύνη. Ποινή Παπακωνσταντίνου......  Εδώ ο καλός δικηγόρος! Επαναπροσλήψεις γίνονται! Θα σας στοιχίσει μόνο 12%. Μην πείτε ότι κάνουμε μόνο κομματικές προσλήψεις! Και του Συμπίλιδη την κόρη την διορίσαμε! Οι καταλήψεις από αντι-εξουσιαστές αναρχο-άπλητους είναι στην ημερησία διάταξη. Οι θεατράνθρωποι τραβάνε τα μαλλιά τους γιατί δεν κόβουν εισιτήρια! Οι αίθουσες είναι άδειες! Όλοι παρακολουθούν το κανάλι της Βουλής (δεν υπάρχει καλύτερο θεατρικό. Σασπένς, ηθοποιία υπόθεση). Λαχταρούν οι θεατές να βλέπουν την Κωνσταντοπούλου σε ρόλο μοναχικού cowboy μόνη εναντίον 299. Προ ημερών ένας άριστος γελωτοποιός αναφέρθηκε στον άντρα της. Εκεί καταντήσαμε. Εκεί βρίσκεται το επίπεδο της Βουλής.  
Ό,τι έχουμε δει έως σήμερα από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ είναι ότι συνεχίζουν το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει συνέχεια και συνέπεια από αυτό το κράτος προς τους τοκογλύφους δανειστές. 
Το πέρασμα από το ψέμα στην αλήθεια από το σκοτάδι στο φως, ας μην το περιμένουν οι Έλληνες. Η ζημιά που έχουνε κάνει στο λαό και στην δημοκρατία είναι τεράστια. Δυστυχώς σήμερα αντί να ψάχνει ο λαός για καλή δημοκρατία και οι βουλευτές να εργάζονται πυρετωδώς για αυτήν, ψάχνει ο λαός για καλό δικτάτορα. 

ΥΓ: Συνιστώ να διαβάσουν όλοι οι Έλληνες το Αδερφοφάδες του Καζαντζάκη. Είναι επίκαιρο. Ο Παπάς δεν ήθελε να αναστήσει τον Χριστό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..