Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Εγγύηση. Όνομα και πράγμα! Παναγιωτάκης ο νέος πρόεδρος της ΔΕΗ.

Ο Παναγιωτάκης-όνομα και πράγμα- δεν πρόλαβε να ορκιστεί πρόεδρος της ΔΕΗ και αυτός διψάει για αίμ.... εεεε λεφτά. Ο βασιλικότερος του βασιλέως Παναγιωτάκης δήλωσε (θα είναι άξιος ο μισθός του) κατά την ακρόασή του στην .....
επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής ότι τα 290 εκατ. ευρώ της Χαμηλής Τάσης και τα 65 εκατ. της Μέσης Τάσης αφορούν σε πελάτες ληξιπρόθεσμους για πρώτη φορά και αναμένεται να εξοφληθούν, ενώ εκτίμησε ότι το σύνολο σχεδόν του 1,8 δισ. που είναι οι οφειλές των καταναλωτών προς τη ΔΕΗ είναι διεκδικήσιμο. Ο Παναγιωτάκης ήρθε ξεσηκωμένους από τα βαμπίρια της αριστεράς! Η Αριστερά ζητάει αίμ... εεεε λεφτά! Τι θα πούμε στην Λαγκάρντ; Και  από ποιους θα τα μαζέψουν; Από αυτούς που δεν έχουν λεφτά! Ζήτω η αριστερά! Πρώτη φορά και πάντα αριστερά! ΖΗΤΩ!
Βασικά δεν νομίζω κάποιος να μην θέλει να πληρώσει το ρεύμα! Αλλά από την ΔΕΗ θα βγάλουν το πρωτογενές πλεόνασμα! Ναι όλοι εσείς που χρωστάτε! Που ανάβετε το θερμοσίφωνο! Να είχατε βάλει ηλιακό! Θα πληρώσετε με αίμα! Και από την μύγα ξίγκι θα βγάλουν! Και το κουνούπι να κόψει να τρώει το ατσάλι γιατί κάνει ζημιά στο κράτος, η μύγα δίνει τουλάχιστον ξίγκι. Σαν κουνούπια θα σας λιώσουν να πάρουν το αίμ.... εεε τα λεφτά των ευρωπαίων πίσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..