Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Παιδιά προσοχή βλεπαίδες .



Την περίοδο της Χούντας ήμουν στο Ναύσταθμο της Σούδας , συνομιλούσαμε μεταξύ μας , όταν πλησίαζε κάποιος ρουφιάνος μας φώναζε ο τσιλιαδόρος Κρητικός προειδοποιητικά προσοχή βλεπαίς.
Το ξαναθυμήθηκα το γεγονός σερφάροντας και διαβάζοντας την παρακάτω είδηση στο
http://directnews.gr/greece/62188-dikografia-se-varos-xrhsth-tou-diadiktuou-gia-ratsistiko-sxolio-se-vinteo-diasoshs-metanaston.html και επειδή στο facebook ξέρεις με ποιον συνομιλείς αλλά δεν ξέρεις αν παρακολουθεί κάποιος  κακόβουλος  άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και να παραδεχθείς ότι στην Σμύρνη υπήρξε συνωστισμός !!!!!!!!Δεν γνωρίζουμε πως ερμηνεύουν τον ρατσισμό ,ο λαθρομετανάστης είναι βρισιά; Εάν σε ληστέψει αλλοδαπός και το πεις σε φίλους μήπως είναι απαγορευμένη πράξη διασποράς ειδήσεων και δεν πρέπει;; Υπάρχει σύγχυση γενικά στην συγκυβέρνηση και πρέπει να φυλαγόμαστε δεν ξέρουμε ποιοι είναι .Είδαμε να επιβεβαιώνονται όλες οι ελληνικές παροιμίες: χθεσινός φίλος σημερινός εχθρός.  Ποιοι;;  Ο Γλεζος η Κωσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης Μητρόπουλος κλπ….   Προσοχή λοιπόν!!!!

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, διερευνήθηκε υπόθεση που αφορούσε παράβαση του Νόμου σχετικά με την «Καταπολέμηση Ρατσισμού και Ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου» και σχηματίστηκε...

σχετική δικογραφία τακτικής διαδικασίας.

Ειδικότερα, το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έλαβε καταγγελία για άγνωστο χρήστη του διαδικτύου, ο οποίος προέβη με ψευδώνυμο, σε σχολιασμό ρατσιστικού περιεχομένου, σε βίντεο που είχε αναρτηθεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με θέμα τη διάσωση μεταναστών σε νησί του Βορείου Αιγαίου.

Τα καταγγελλόμενα τέθηκαν άμεσα υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και εκδόθηκε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, κατ' εφαρμογή σχετικών Γνωμοδοτήσεων του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, διενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή έρευνα, σε συνεργασία και με τους αρμόδιους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και προέκυψε η σύνδεση διαδικτύου μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκε η κακόβουλη πράξη, ενώ ταυτοποιήθηκε και ο χρήστης στον οποίο αντιστοιχεί.

Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του προαναφερόμενου σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε φορητός Ηλεκτρονικός Υπολογιστής.

Το ψηφιακό πειστήριο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε για την υπόθεση, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..