Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Μαστουριάσανε.....στην Μύκονο!


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ! 3-4 γραμμάρια. Μας δουλεύουν.
Ο υπερκοριός της ΕΛ.ΑΣ. «μαστούριασε» με όσα κατέγραψε για την υπόθεση της Μυκόνου! Σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες είναι τα τηλεφωνήματα από πελάτες του κυκλώματος, οι οποίοι ήθελαν κοκαΐνη («κοτόπιτα»), MDM («μανιταρόπιτα») και σκανκ («χορτόπιτα») (ερώτηση: υπήρχε και κουζίνα γκουρμέ;)  και προχωρούσαν στην παραγγελία χρησιμοποιώντας κινητά από Πακιστάν και Μπαγκλαντές!

Το γεγονός αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, που
εξιχνίασαν την υπόθεση, στο συμπέρασμα πως οι άνθρωποι που έπαιρναν τηλέφωνο για τις «εξυπηρετήσεις» είναι «βαριά» ονόματα (stars, μεγαλοεπιχειρηματίες κ.ά.) που λαμβάνοντας μέτρα προστασίας φρόντισαν να προμηθευτούν τα κινητά-φάντασμα προκειμένου να μην αφήνουν κανένα ίχνος.

Οι τρεις συλληφθέντες ως μέλη του κυκλώματος, έχουν διασκεδάσει στο νησί των ανέμων με πασίγνωστο πολιτικό πρόσωπο -μεταξύ άλλων- αλλά και με πολύ γνωστή στους κοσμικούς κύκλους Ελληνίδα (διαζευγμένη), διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κόκας.

Ο κόσμος το’χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι τελικά. Στην Αθήνα  η ομάδα ΔΙ.ΑΣ έχει βρει όχι γραμμάρια κόκας, αλλά σέσουλες κοκαΐνης και στην Μύκονο βρήκαν γραμμάρια. Ρε θα τρελαθούμε; Δημοσιεύουν οι εφημερίδες διαλόγους όπως: Θέλω να σου πάρω μία πίπα. Από πρώην υπουργό σε κατηγορούμενο. Αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη από την δυστυχία, από την μιζέρια, από αυτά που συμβαίνουν...... Για τα βαπόρια που κουβαλούσαν τόνους σιγή ασυρμάτου. Το λιανοτάρι μας δίνουν πρώτη είδηση. Γραμμάρια που πουλούσε πρώην λιμενικός. Οι πολιτικοί πούλησαν την Ελλάδα και εισέπραξαν μίζες επί μιζών.
Βέβαια Ευρώπη δεν θέλατε; Τι ενοχλούσαν οι τεκέδες; Σε τίποτα. Ξέραν ποιοι πήγαιναν, όταν βγαίναν στην παρανομία τους έριχναν οι αστυνομικοί  και καμιά σφαλιάρα και τα ξέρναγαν όλα.

Τώρα ας γίνουμε Ολλανδία με μπάφο-καφετέριες! Και όπως εκεί είναι ελεύθερο να πωλούνται στους μάνατζερ στα ξενοδοχεία κοκαΐνη και έκσταση για να χαλαρώνουν τα σαββατοκύριακα  να το κάνουμε και εδώ. Να νομιμοποιηθούν τα ναρκωτικά  να μπει φπα, ταμειομηχανές όπως εκεί, να πάρει κάνα φράγκο το κράτος αντί να κυνηγάει κουλουρτζίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..