Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ελλάδα: Ο κυβερνητικός συνασπισμός μοιάζει με ορχήστρα, όπου ο κάθε ρωποπερπερήθρας παίζει το ''όργανό'' του όπως θέλει



Μετά τα περί νήσου ''θερινό Νταβός'' και χρήμα από...πρόσφυγες του υφυπ. Εξωτερικών Δημ. Μάρδα, τα περί ''έθνους που δημιούργησε η επανάσταση του '21'' του αστείου και ανιστόρητου υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη (που δεν γνωρίζει την διαφορά κράτους και έθνους), το λεκτικό ατόπημα του υπουργού Ι. Μουζάλα περί ''Μακεδονίας'', τώρα ο αστείος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, ξεπέρασε και τον ανεκδιήγητο Μιχ. Χρυσοχοίδη, που πριν 12 χρόνια είχε δηλώσει ''δεν
με ενδιαφέρει πως θα ονομάζονται τα Σκόπια'' (χωρίς να αντιδράσει οποιοσδήποτε), λέγοντας ότι ''δέχομαι και την ονομασία (σκέτο) Μακεδονία''. Αυτά ακούει και ο ''στρατάρχης'' Π. Καμμένος και δηλώνει ''αναζητούμε Σαμουήλ, για να το κάνουμε Κούγκι''. Kαι στην Ελλάδα μόνο, ένας υπουργός μπορεί να λέει ελεύθερα ότι χαζό θέλει, χωρίς να τον ''κράζουν'': «Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους εταίρους, που θα φέρει έκρηξη επενδύσεων», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς (28 Μαρ. '16), βέβαιος ότι η... ''έκρηξη'' θα μας... κουφάνει. Στην Ελλάδα, οι ημιμαθείς πολιτικοί, ανίκανοι να παράγουν έργο, κάνουν ΜΟΝΟ δηλώσεις, συναγωνιζόμενοι σε βλακείες. Και το άσχημο είναι ότι ακριβοπληρώνονται από το χρεοκοπημένο Κράτος, για να λένε βλακείες υπό τύπο ''βαρύγδουπων δηλώσεων'', να εκδίδουν βλακώδεις ανακοινώσεις, να ξεκατινιάζονται στα ''κανάλια''. Φυσικό και επόμενο, αφού η Ελλάδα, με τόσους κωμικούς πολιτικούς, έπαψε να είναι ανεξάρτητη χώρα και κατάντησε ''προτεκτοράτο της σφαλιάρας''.
Σημ.: Τα αστεία-ευθυνόφοβα ανθρωπάκια, που υποδύονται τους πολιτικούς στην Ελλάδα, όταν αντιληφθούν ότι οι χαζο-δηλώσεις τους δημιουργούν αντιδράσεις, τότε, σαν κοριτσάκια που τα μαλώνουν, κάνουν... ''διορθωτικές δηλώσεις'', αφού είναι ευθυνόφοβοι ''καραγκιόζηδες''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..