Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Διαπλοκή και Διαφθορά θα έχουν την ''τιμητική'' τους στην παρέλαση-καρνάβαλο Νέας Υόρκης, Κυριακή 10 Απριλίου



Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος ''Νέας Δημοκρατίας'' (ως ''μέγας τελετάρχης'') και Δ. Βίτσας, αναπλ. υπουργός 'Αμυνας (''τελετάρχης''-κομπάρσος) θα εκπροσωπήσουν Διαπλοκή και Διαφθορά των πολιτικών-κομματικών συμμοριών της χρεοκοπημένης Ελλάδας και το σάπιο κράτος της, για να θυμίζουν και στην
Ομογένεια την δουλοπρέπεια, ευθυνοφοβία, ασυδοσία, μίζα, αρπαχτή, ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία κ.ά.
Η Ομογένεια, καλείται από τους απατεώνες της διοργανώτριας Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, μέσω των ασυνείδητων κι εξαγορασμένων τοπικών ελληνόφωνων ΜΜΕ (με καταχωρήσεις από χρήματα γιά την... παρέλαση και την ''μερίδα του λέοντος'' στο μαγαζάκι του ''μητσοτακικού'' κυρ-Αντώνη), να δώσει χρήμα και να παραυρεθεί στην παρέλαση-καρνάβαλο. Φυσικά η Ομογένεια, θα τους τιμήσει με την... απουσία της.
Σε ρόλο βασιλιά-καρνάβαλου, o αστείος αρχιεπίσκοπος Δημήτριος. Από κοντά και ο ''μπακαλόγατος'' Cats, με την κυρά και τον παπα-Καρλούτσο. Μαζί και οι τσολιάδες από την Ελλάδα, για να θυμηθούμε και το Μαλαφούριο ''μπροστά πάνε οι παπάδες και από πίσω τους τσολιάδες''. Και αν παρελαύνοντες και θεατές μαζί, φτάσουν τις 7.000, θα είναι ''θαύμα''. Κόστος του καρνάβαλου που ονομάζεται παρέλαση; Μόνο...450.000 δολ.
Σημ. 1: Επειδή η ''οργανωμένη Ομογένεια'' Νέας Υόρκης είναι μικρογραφία της πολιτικής-κομματικής Ελλάδας, οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας, με Γαλάτουλα αρχηγό, δεν πάνε πίσω σε διαπλοκή-διαφθορά... Δεν αληθεύει η φήμη ότι θα παρελάσει και άρμα με χορηγό την Siemens.
Σημ. 2: Οι ''τζαμπατζήδες'' στις δεξιώσεις γιά την παρέλαση, περίπου το 1/5 του συνόλου, είναι παράγοντες της...Ομοσπονδίας.
Σημ. 3: Υποτίθεται ότι τα ελληνικά μαγαζάκια-ΜΜΕ Αστόριας, θα έπρεπε να κάνουν δωρεάν καταχωρήσεις συμβάλοντας στην ''εθνική παρέλαση''. Αλλά έγινε το αντίθετο: Εκμεταλλευόμενα την ασυδοσία του αφηνιασμένου ψώνιου, πρόεδρου Π. Γαλάτουλα, ''ρήμαξαν'' την Ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..