Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Διεφθαρμένοι και Γενίτσαροι Αστυνομικοί.



Δυο ειδήσεις που δεν  αναπαράχθηκαν  χθες στο διαδίχτυο και στα ΜΜΕ.
Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διοχέτευαν όπλα σε κακοποιούς. Συνελήφθησαν τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται σε κύκλωμα, που διοχέτευε όπλα από την Κρήτη σε...
κακοποιούς που δραστηριοποιούνται στην Αττική. Το κύκλωμα των επίορκων αστυνομικών εξάρθρωσε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ
Τα «κοράκια» των τροχαίων ατυχημάτων - Εμπλέκονται και αστυνομικοί. Μεγάλο κύκλωμα γιατρών, αστυνομικών, ιδιωτών και άλλων εκμεταλλεύεται θύματα τροχαίων ατυχημάτων και αποκομίζει κέρδη εκατομμυρίων ευρώ. 
Σύμφωνα με καταγγελίες στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ), έναντι αδράς  αμοιβής προσεγγίζουν στον τόπο του ατυχήματος ή στα νοσοκομεία τους τραυματίες από τροχαία προκειμένου να τους «κατευθύνουν» σε συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία ή νεοσύστατες «εταιρείες» συνολικού χειρισμού τέτοιου είδους περιστατικών. 
Ορισμένα με τη σειρά τους σε αρκετές περιπτώσεις μέσω τεχνικών συμβούλων άγνωστης προέλευσης αλλοιώνουν στοιχεία του ατυχήματος, «υπερεκτιμούν» τους τραυματισμούς και αυξάνουν με διάφορα τρικ τις αποζημιώσεις και το δικό τους μερίδιο κερδών.

Καθημερινά  οι αστυνομικοί απασχολούν αρνητικά την επικαιρότητα.
Αναμεμιγμένοι και συμμετέχοντες σε συμμορίες  που προωθούν ναρκωτικά, προστάτες σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, Σωματοφύλακες Προστάτες ουσιαστικά των οικονομικά ισχυρών,  η συμπεριφορά τους είναι χειρότερη από αυτή των ποινικών- καταδικασθέντων. 
Τελευταίο φαινόμενο τα ΜΑΤ να σακατεύουν τους Έλληνες  ανερυθρίαστα φερόμενοι ως ψυχοπαθείς.(Μπορεί και να είναι κριτήριο προλήψεως η ψυχοπάθεια….).
Ποιος ευθύνεται; 
Σίγουρα οι ίδιοι αλλά και οι πολιτικοί προϊστάμενοι τους που κατά καιρούς επενέβαιναν στο έργο τους για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους ,προστατεύοντας κακούργους. 
Λαμβάνουν οι αστυνομικοί  μισθούς πείνας, ορισμένες φορές παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα, ναι  αλλά δεν απενοχοποιούνται. 
Εάν δεν αλλάξει κάτι σε λίγο καιρό θα λέμε ότι λέμε για τους πολιτικούς .Τι τους  χρειαζόμαστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..