Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Άσχημες εξελίξεις - Μετανάστες επιτέθηκαν και χτύπησαν στρατιώτες - Αποχώρησε ο στρατός από το Χέρσο Κιλκίς




 Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η ένταση που δημιουργήθηκε σήμερα σε Ειδομένη αλλά πολύ περισσότερο στο Χέρσο Κιλκίς, από όπου -σύμφωνα με τηλεφώνημα που δέχτηκε το TGBNEWS- αποχώρησε ο στρατός και η αστυνομία.

Ο ανταποκριτής μας, μας δήλωσε πως οι κομμωτές Βασίλης Κωστέτσος και Τρύφωνας Σαμαράς, επισκέφθηκαν και τα δύο HOT SPOT, αλλά η παρουσία τους μάλλον άναψε τα αίματα στο τέλος.
Όλοι τους ζητάνε άσυλο, μηδενός εξαιρουμένου.

Το ανησυχητικό όμως όλων, όπως ανέφερε στη συνέχεια, είναι ότι οι πρόσφυγες και μετανάστες, επιτέθηκαν σε στρατιώτες και
χτύπησαν κάποιους εξ αυτών, με αποτέλεσμα να φύγει ο στρατός. Ελικόπτερα της αστυνομίας υπερίπτανται πάνω από τον καταυλισμό, και η αστυνομία απομακρύνθηκε. Η κατάσταση είναι πλέον πολύ τεταμένη, δεν ξέρω που θα οδηγήσουν όλα αυτά, δεν παύω να φοβάμαι για τα χειρότερα.

Συζήτησα λίγες ημέρες πρίν με έναν από τους στρατιώτες που διαχειρίζονταν το ΚΨΜ στον καταυλισμό του Χέρσου. Τον ρώτησα ποιά η ειδικότητά του ή ο βαθμός του, και μου απάντησε με φανερή πικρία και απογοήτευση, αλλά και φανερά οργισμένος: «Εγώ είμαι ΟΥΚ και με έχουν εδώ να φτιάχνω καφέδες, τι δεν καταλαβαίνεις;» Και συνέχισε: «Αυτό πρέπει να σταματήσει, και πολύ γρήγορα, αλλιώς θα γίνουν σημεία και τέρατα και θα είναι πολύ αργά», χωρίς να θέλει να το συνεχίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..