Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Τι συμβαίνει με τον γραφικό Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας;



Κάθε τρεις και λίγο, κάνει ''δηλώσεις'', νοσταλγώντας, από ότι φαίνεται, το υπουργιλίκι του πριν, όταν έβγαινε στα τηλε-πρωϊνάδικα και μας άφηνε ''παυλόπουλους''. Ναι, ως λαός, να σεβόμαστε τον θεσμό, αλλά τι να κάνουμε όταν ο ''Πάκης'' δεν
σέβεται τον...''θεσμό'' και όπως πάει θα τον καταντήσει ''της πλάκας'', αφού οι 'Ελληνες πολιτικοί όταν κάνουν ''βαρυσήμαντες'' δηλώσεις, ''μολύνουν την ατμόσφαιρα'';;; Και αν δεχτούμε ότι οι συχνές ''δηλώσεις'' του Πρόεδρου είναι στα πλαίσια ''στρατηγικής'' με αποδέκτες άλλες χώρες, τότε, σίγουρα, οι ''αποδέκτες'' απλά θα γελούν, επειδή οι 'Έλληνες πολιτικοί ''καρφώνονται'' μόνοι τους, αφού αγνοούν ακόμα τι είναι στρατηγική και ΠΩΣ αυτή εφαρμόζεται. Απόδειξη το γεγονός των υποκλοπών συνομιλιών στελεχών του ΔΝT στην Αθήνα, που μετά, τα ''κυβερνητικά ανέκδοτα'', τις... διαφήμιζαν, στα πλαίσια... ''στρατηγικής, πίεσης των δανειστών'', αποδεικνύοντας έτσι στην πράξη, πόσο προβλέψιμοι, ανίκανοι και ανόητοι είναι.
Σημ.: O Πρόεδρος, θα πρόσφερε υπηρεσία στο 'Εθνος, αντί να ''μιλάει ανέξοδα'' και συχνά, καλύτερα να ασχοληθεί με τις παραβιάσεις του Συντάγματος, την ''μπουρδελοποίηση'' της Βουλής και να επέμβει γιά να διορθωθεί η ελεγχόμενη και τυπικά υπάρχουσα μόνο ''Δικαιοσύνη'', στην διαπλεκόμενη-διεφθαρμένη ''μπανανία'', όπου οι ''ημέτεροι γλυτώνουν''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..