Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ο Ν. Παππάς ''άφησε άφωνο'' τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, αφού μόνο αυτός μιλούσε



Πρωτοφανές στα χρονικά, να βρίσκονται δύο υπουργοί και να μιλάει μόνο ο ένας. Το μοναδικό αυτό γεγονός, μας το πιστοποιεί το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ ''Αυγή''.Διαβάστε το σχετικόΔιαβάστε το σχετικό   δημοσίευμα και θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει μία λέξη που να είπε ο Τζακ Λιού.
Σημ.: Το δημοσίευμα της κυβερνητικής εφημερίδας (ίδιο και σε άλλες εφημερίδες Αθηνών), πρέπει
να διδάσκεται σε σχολές Δημοσιογραφίας.

Ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, έκανε την Ουάσιγκτον να παραμιλά:
''Η Ελλάδα αναβαθμίζεται σε αξιόπιστη οικονομική εταίρα. Η ελληνική οικονομία, όχι απλά επιτυγχάνει, αλλά υπερβαίνει τους στόχους"
Αυτά φέρεται να είπε -σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση- στη συνάντηση που είχε στις 12 Μαίου '16, στην Ουάσιγκτον, με τον υφυπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Στέφαν Σέλιγκ.
Οι της κυβέρνησης των ΗΠΑ έχουν πάθει την ''πλάκα'' τους και προσπαθούν να καταλάβουν πως είναι δυνατόν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις της Ελλάδας να δηλώνουν επιτυχίες από 2010 ίσαμε σήμερα και η χώρα να είναι στον... πάτο με τα 3μιση ''μνημόνια'', ενώ ο λαός της υποφέρει.
(Αν ειπώθηκαν άλλα και διαφορετικά στην συνάντηση, έχει σημασία; Σημασία έχει μόνο τι ''κουτόχορτο'' -που του διοχετεύει η κυβέρνηση, μέσω ξεπουλημένων ΜΜΕ- μπορεί ακόμα να φάει ο ''σοφός λαός'' της Ελλάδας).
Σημ.: Σε ότι αφορά τις ''φήμες'' ότι το ΔΝΤ θα αποχωρήσει από την Ελλάδα, επεδή Ευρωπαίοι θα του πληρώσουν όσα οφείλει η Ελλάδα (17 δισ.), αυτές οι ''φήμες'', είναι ΜΟΝΟ γιά ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

Δεκάδες μεγαλο-επενδυτές παρακαλούν γιά μιά συνάντηση με τον ευρισκόμενο στις ΗΠΑ υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά

Βαρυσήμαντη δήλωση του δισεκατομμυριούχου κ. John Bakalocat: ''Η Ελλάδα, μας εντυπωσιάζει με την ελκυστική, φιλική νομοθεσία γιά επενδύσεις, με την χαμηλή φορολογία, τις ιδανικές δημόσιες Υπηρεσίες. Είναι παράδεισος γιά επενδυτές''.

 kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..