Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Κορδέλες και καθρεπτάκια για τους ιθαγενείς.




Στον κόσμο του:  Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη λέει ο λαός μας και γιατί  να μην μπούμε στον πειρασμό να  το πούμε και εμείς βλέποντας τα πεπραγμένα τα έργα και τις
ημέρες του νέου Δημάρχου στα δυο χρόνια της θητείας του.

 Κόψιμο κορδέλας. Πλακέτες, θα θα και thats all no more.

 Μια απέραντη θλιβερούπολη ο Πειραιάς με τα έργα του τραμ να  έχουν καταντήσει την πόλη ένα τεράστιο  hot spot  για τους κατοίκους της.

 Χρειάζεται να κάνεις ασκήσεις επί χάρτου για να πας από τη  Λεύκα στην Πειραϊκή και προς Θεού αποφύγετε την Ακτή Μιαούλη …. Θα βρεθείτε στον περιφερειακό της Λάρισας είναι πιο εύκολο. Η αποκατάσταση της πλατείας της Πηγάδας απ΄ότι λένε οι κάτοικοι μετά από τα θα θα του δημάρχου θα επιτευχθεί και θα πραγματοποιηθεί εν ευθέτω χρόνο στο μέλλον  και αν είναι τυχερά τα εγγόνια των εγγονιών τους θα την έχουν στην διάθεση τους.


Μελλοντικά η αποκομιδή των σκουπιδιών θα γίνεται τάχιστα και δεν θα υπάρχουν  κατσαρίδες τρωκτικά και λοιπά.

Για την  βοήθεια από την Ιταλία σε τρόφιμα που χάθηκε μεταξύ μ,,νης και μαμής και την κατασπάραξαν στο Γκαράζ του Δήμου μούγκα στην στρούγκα..βέβαια να μην του φάμε το δίκιο κάνει έργα αναβίωσε η τρούμπα, ασφαλτοστρώσεις, πάρτυ κλπ.

Το Σάββατο επιτέλεσε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης ένα μεγάλο έργο  εγκαινίασε την 6η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά, στον  Τινάνειο κήπο, η οποία έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη. (θεσμός για γέλια και για κλάματα όταν οι ανθοπώληδες στον Πειραιά λιμοκτονούν Και έχουν ανταγωνισμό με τους παραγωγούς που πωλούν χωρίς ταμειακές μηχανές άρα ουσιαστικά φοροδιαφεύγουν γλυτώνοντας 24% φπα και 40% φόρο εισοδήματος)

Την έκθεση οργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2016».

Θάλασσα και λουλούδια τα έκανες Δήμαρχε!!!Πως ταιριάζουν αυτά μόνον εσύ και οι συμβουλάτορες γνωρίζετε .

Την εκδήλωση των εγκαινίων πλαισίωσε η Φιλαρμονική του Δήμου που έπαιξε αγαπημένες μελωδίες του Δημάρχου βεβαίως βεβαίως..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..