Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Τσόλη…. μόνον έτσι εξηγείται η συμπεριφορά της. Αναίσχυντη.



Δυο άρθρα που την αφορούν με διαφορά ήμερων τα παραθέτω:


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ(ΣΥΡΙΖΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Εντύπωση προκαλεί η δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελίας Καρακώστα, η οποία μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, υποστήριξε ότι οι περίπου 70.000 χαμηλοσυνταξιούχοι από τους οποίους ζητείται να επιστραφεί το ΕΚΑΣ, δεν το δικαιούνταν. 
Σε ερώτηση μάλιστα αν οι άνθρωποι αυτοί αποκαλύφθηκε ότι ήταν φοροφυγάδες, απάντησε καταφατικά επιμένοντας: "ακριβώς δεν το δικαιούνταν".

''Bρισίδι'' έφαγε η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα, στην Βοστώνη
Το ''βρισίδι'' έπεσε στον σύλλογο ''Αθηναίων-Πειραιωτών'', Πέμπτη βράδυ. Την επέκριναν πολύ άσχημα γιά το εβδομαδιαίο τουριστικό ταξίδι της σε Νέα Υόρκη και Βοστώνη. Η βουλευτίνα, που έλεγε διάφορα χαζά, αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση ''το κράτος σου πλήρωσε εισιτήρια και ξενοδοχεία γιά τον
τουρισμό σου;''. Στην Βοστώνη την πήγε ο σούπερ γραφικός πολιτειακός γερουσιαστής (Ροντ 'Αϊλαντ) Ραπτάκης, με τον οποίον η Ομογένεια γελά (η Βουλή Γελοίων στην Αθήνα, του πληρώνει τα περισσότερα έξοδα γιά τουρισμό στην Ελλάδα, 2-3 φορές τον χρόνο).
Σύμφωνα με αναρτήσεις της, στην ιστοσελίδα της, η βουλευτίνα (Β' Πειραιά), ήρθε στις ΗΠΑ ως... πρόεδρος της... ''ομάδας φιλίας Ελλάδας-ΗΠΑ'' του... ελληνικού Κοινοβούλιου, γιά να έχει ''επαφές'' (με τέταρτης κατηγορίας τοπικούς πολιτικούς) σχετικές με... ''επενδύσεις στην Ελλάδα'', να... ''ενημερώσει'' γιά το... προσφυγικό και λοιπά γραφικά, ανάξια σχολιασμού, που ευτελίζουν Ελλάδα, Κυβέρνηση και (ειδικά) Κοινοβούλιο.

ΤΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΓΑΡ ΕΣΤΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΗΓΕΜΩΝ.ΞΕΝΟΦΩΝ

Ελεύθερη Μτφ. μετά τον αχάριστο έρχεται αυτός που δεν ντρέπεται και από όλα τα κακά στον κόσμο είναι  ο ηγεμόνας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..