Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Έγκλημα ακατανόμαστο στον Άγιο Βασίλειο Πειραιώς από παπά.


Πρώην αξιωματικός του λιμενικού μαζί με τον σύζυγο της ασθενούς επισκέφθηκαν τον προϊστάμενο του ιερού ναού του Αγίου Βασιλείου Πειραιά όπως πάει στο νοσοκομείο Μεταξά για να μεταλάβει την  τελευταία κοινωνία των αχράντων μυστηρίων η βαριά ασθενούσα. 
Συνήθης διαδικασία που ακολουθείται από  το νοσοκομείο σε συνεργασία με την εκκλησία για τους ετοιμοθάνατους. 
Ο παπάς αρνήθηκε να μεταβεί διότι δεν χρειαζόταν και είπε ότι θα
διάβαζε από την εκκλησία μια ευχή. 
Μετά το επόμενο πρωί η ασθενής κατέληξε. 
Δέσποτα Σεραφείμ σε έχουμε δει να ασχολείσαι με τους ομοφυλόφιλους μηνύσεις κλπ και με πολλά άλλα θέματα αλλά σαν πραγματικός πειραιώτης δεν σε έχω δει να ασχολείσαι με τα του οίκου σου. 
Να σε πληροφορήσω ότι η αποθανούσα ήταν βαθειά θρησκευόμενη Ουκρανή τουλάχιστον μια 20ετία διέμενε στον Άγιο Βασίλη κάνοντας 3 και 4 δουλειές για να ζήσει την οικογένεια της, αλλά φτωχή, δεν συνεισέφερε πολλά,  ίσως αυτό να είναι μειονέκτημα για τους ιερείς του Αγίου Βασιλείου. 
Δέσποτα ο Χριστός όταν κατέβηκε στην γη έδιωξε τους εμπόρους από τον ναό του Σολομώντα, περιμένουμε κάτι ανάλογο. Να σου θυμίσω 2-3 παροιμίες που λέει ο σοφός λαός μας: το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, ο τεμπέλης και ο φαγάς  ή δραγάτης ή παπάς. 
Ελπίζω και εύχομαι ότι με τις πράξεις  που θα κάνεις  δεν θα ισχύουν αυτά για τον Σεραφείμ τον Δεσπότη Πειραιώς. 
Δεν ζητάω το κεφάλι του για εκδίκηση ζητάω το ξύρισμα του . 
Ο αρχιεπίσκοπος  επισκεπτόμενος τον Πειραιά έβγαλε τον σταυρό για να μη προκαλέσει τους  λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες, να σε ρωτήσω μήπως η εκκλησία δεν έχει ακούσει για τον ΑΘ.ΔΙΑΚΟ που τον ανασκολόπισαν για την πίστη του; 
Και μια άλλη ερώτηση από τις πολλές που θέλω να σου κάνω τα παπούτσια τα κορκοδειλέ που φοράς είναι αυθεντικά Gucci; Περιμένω τα έργα σου Δέσποτα.

1 σχόλιο:

  1. ...μήπως δεν πήγε γιατί ήταν σίγουρος για την μη καταβολή μπαξισίου ή θεωρεί εαυτόν "κολλητάρι" με τον Θεούλη ??? Ήμαρτον !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..