Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

"Να μη γίνουμε Κολομβία"



"Να μη γίνουμε Κολομβία", θρηνεί σε κύριο "άρθρο" της η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με αφρομή την ανατίναξη του Τ. Μαυρίκου στην Αττική Οδό σε ένα δυστύχημα που όμοιό της δεν έχει ξαναζήσει ούτε η "Πόρσε", αλλά ούτε και η Ελλάδα.
Του Γιάννη Ντάσκα

Το θύμα έδωσε έναυσμα για σενάρια και έρευνες. Ποιά ήταν τα -κατά τις κατηγορίες εκβίασης- τα θύματά του; Ποιά στελέχη μυστικών υπηρεσιών ήταν μαζί του τα τελευταία χρόνια και γιατί;

Ποιές μυστικές υπηρεσίες τον είχαν στο κατόπι και γιατί; Ποιοί της οικονομικής και
πολιτικής ελιτ τον συναντούσαν σε άκρως μυστικά ραντεβού και γιατί;

Ποιοί του φούσκωσαν τα πανιά και είχε αναγγείλει μέχρι και τη δημιουργία Κόμματος με τίτλο "ΔΕΞΙΑ" και αυτοί που τον "φούσκωσαν" ποιά... πνευματικά και πολιτικά προσόντα διέκριναν ότι είχε;

Η σοβαρή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ από πότε βλέπει την Κολομβία;

Για παράδειγμα δεν μοιάζει με κολομβιάνικο ο ραδιοσταθμός που έχει δημοσιογραφικά όπλα της πανεπιστημιακής μόρφωσης του Τάκαρου, του Άρη,  μερικών άλλων που τρελαίνουν το κόσμο με το "εγώ" με λέξεις του τύπου "ασμένως" και με τύπους που δηλώνουν δημοσιογράφοι και αμέσως μετά τα δημοσιογραφικά πονήματά τους αρχίζουν να λένε στον κόσμο τι θα πίνουν, τι θα αγοράζουν με συγκεκριμένες εταιρείες, ως να είναι αυτό δημοσιογραφικό συμπέρασμα;

Φυσικά και οι άλλοι έτσι είναι. Τον εμετό που προκαλούν εκπομπές αυτού του σταθμού με τους Μπογδανοτάκαρους (ειρωνευόταν κολομβιάνικα ο β' εξ αυτών προχθές μια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ με την μεγάλη πνευματική μόρφωση που τον διακρίνει) προκαλούν και οι ευαγγελατιές, κλπ.

Δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη μια χώρα Κολομβία .Χρειάζονται πολλά χρόνια... συλλογικής δουλειάς.

Χρειάστηκε να περάσει 30 χρόνια στο φαγοπότι ο Α.Μαρτίνης στον Ερυθρό Σταυρό να λαδώσει τους πιο πολλούς μεγαλοδημσοιογράφους με διάφορους τρόπους και προσχήματα και να πέσει επειδή καταρρέει το ντόμινο της Διαπλοκής και όχι επειδή κάποιος θεώρησε ότι τα ιερά και τα όσια του Ερυθρού Σταυρού χρειάζονται προστασία από τα βέβηλα χέρια πολιτικών και ανθρώπων των ΜΜΕ.

Στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο μακαρίτης Καρκαγιάννης έγραφε πύρινα άρθρα εναντίον του Μαρτίνη.

Και αιφνιδίως έγραψε έναν ύμνο. Επειδή θεωρούσαμε ότι αυτά μόνο στην Κολομβία γίνονται του γράφαμε επί πολλά χρόνια αυτού και του Ψυχάρη να μας πάρουν από το χέρι, εμάς που γράφαμε εναντίον του Μαρτίνη και να οδηγήσουν στα μονοπάτια που αυτοί πήγαν και είδαν το φως τους. Γιατί ως τότε εμείς στέλναμε εξώδικα στους Ευαγγελατολιαρέλληδες για απόπειρες δωροδοκίας μας και όχι για φωτεινά μονοπάτια.

Σε ποιά άλλη χώρα εκτός Ελλάδας και Κολομβίας θα υπήρχε με τη μορφή που υπάρχει το "ΤΖΑΜΠΟ" και ο "ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ" διαφημιστικά, Λαγκαρντινά και Παναμέζικα;

Ορισμένοι δημοσιογράφοι θέλουν να χρησιμοποιούν την "ταυτότητα" για να πωλούν δήθεν "αρχές και αξίες".

Τρίχες...

Υποτίθεται πως οι Δεξιοί πίνουν το αίμα του λαού, επειδή η ιδεολογία τους είναι "ο θάνατός σου η ζωή μου". Και κάνουν φιλανθρωπίες για το θεαθήναι ή απο τύψεις.

Υποτίθεται πως οι Αριστεροί δίνουν το αίμα τους για το λαό και βρίσκονται σε διαρκή φιλανθρωπική δράση.

Ψάξτε τους μεν και τους δε, όσοι μετέχετε σε τέτοιες δράσεις.

Αν υποθέσουμε ότι είναι μισοί - μισοί σχηματικά ρίξτε μια ματιά στην ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.

Αριθμεί σήμερα χιλιάδες μέλη και υπερηφανεύεται γι' αυτό. Αν ζητήσετε φιλανθρωπικές δράσεις θα βρείτε ελάχιστες. Πριν ένα μήνα είχε οργανώσει εθελοντική αιμοδοσία.

Στον ΕΔΟΕΑΠ εμφανίστηκαν από τους χιλιάδες, μόνο σαράντα δυο (42) και εντοπίσαμε και παιδιά. Που σημαίνει ότι ήταν κάτω απο 40. Στους χιλιάδες του πνευματικού σωματείου.

Θρηνούσε δημοσιογράφος στην κρατική τηλεόραση προχθές για την έλλειψη παιδείας που οδηγεί στην αποχή από την τόσο ζωτικής σημασίας αιμοδοσία.

Πόσοι από τα κρατικά ΜΜΕ πήγαν;

Το "μέσον" διορισμού δεν κάνει και τον Άνθρωπο. Προκαλεί γελοιότητες. Όπως εκείνος ο σπορπαρουσιαστής του κρατικού ραδιοφώνου που κάπως χλευαστικά έλεγε ότι Γάλλοι και Ρουμάνοι που έπαιζαν εκείνοι την ώρα είναι Καθολικοί.

Αυτός έχει κάποιο πτυχίο. Η μόρφωση όμως δεν είναι ζήτημα πτυχίων μόνο. Αυτά είναι απαραίτητα για τέτοιες θέσεις, αλλά δεν φτάνουν.
ntokoumenta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..