Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Μην αφήνετε τα παιδιά σας έξω κινδυνεύουν.SOS



Όλα τα κατακάθια στην Ελλάδα με την βούλα της ευρωπαϊκής ένωσης. 
Η χώρα μας μετετράπη  στον ποιο φτηνό προορισμό για τους διεστραμμένους εγκληματίες  ακόμα και από την Ταϋλάνδη. Εγκλήματα αδιανόητα   διαβάζουμε και ακούμε και παραμένουμε παθητικοί σαν να μην μας αφορούν και επιτρέπουμε σε μερικά
τσογλανια (δήθεν) προοδευτικά να τους υπερασπίζονται και να μας τους επιβάλουν.
Μάθαμε για τον βούλγαρο που τεμάχισε και έβρασε το παιδί του με μαρούλια, βλέπουμε την μητέρα της Μυρτώ να εκλιπαρεί και τον βιαστή της να δηλώνει ανήλικος και το ανεχόμαστε κάθε μέρα επιτίθενται σε ανήμπορους ηλικιωμένους και τους δολοφονούν για ελάχιστα χρήματα . 
Η μόνη εξήγηση και δικαιολογία που ευσταθεί πλέον είναι ή ότι μας ψεκάζουν ή ότι η coca cola κάτι έχει μέσα και μετάλλαξε έναν λαό περήφανο με ιδανικά σε άβουλα κατευθυνόμενα πλάσματα. 

Διαβάστε την είδηση και σκεφτείτε ότι πρέπει  πλέον να μπει φραγμός. Στην Αυστραλία το κοινοβούλιο μελετά και ψηφίζει νόμο ευνουχισμού με χημικό τρόπο στους παραβάτες.

      Dura lex, sed lex. μτφρ: σκληρός νόμος, αλλά νόμος



Πειραιάς: 33χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε 13χρονο 11-7-2016

Ένας 33χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., να ασελγεί σε βάρος ενός 13χρονου αγοριού, στον Πειραιά. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν σε περιπολία, έκριναν ύποπτες τις κινήσεις του 33χρονου, που κατευθυνόταν μαζί με ένα 13χρονο αγόρι σε εγκαταλελειμμένο κτήριο της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ακολούθησαν τον άνδρα και όταν μπήκαν στο κτήριο, τον είδαν να ασελγεί σε βάρος του αγοριού και τον συνέλαβαν.
Σε βάρος του 33χρονου, ο οποίος κατάγεται από τη Βουλγαρία, σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιού και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..