Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Αν δεν μπορεί η Κυβέρνηση να παραιτηθεί




“Καταλαβαίνετε τι σημαίνει για τους κατοίκους στα Καμπόχωρα, ότι ανοίγουν τα σπίτια τους και δεν ξέρουν ποιον θα βρούν..
 μέσα;”. Αυτό το κλίμα μετέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημ. Σύμβουλος Στέλιος Καμπούρης,
σημειώνοντας ότι οι κυβερνητικές ευθύνες είναι πλέον καταστροφικές. “Εκτός από τον τουρισμό” είπε και τα άλλα γνωστά, “τώρα φέρνουν την κοινωνία αντιμέτωπη με τους μετανάστες - πρόσφυγες, που οι ίδιοι εγκλώβισαν εδώ.Ο Αστυνομικός Διευθυντής παραιτήθηκε γιατί δεν του έστελναν δύναμη, δηλαδή τι περιμένουν, αν δεν μπορούν να το διαχειριστούν ας παραιτηθούν.”.


Αυτή τη φορά τραυμάτισαν και Αστυνομικό. Αναφερόμαστε σε επεισόδια, που σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στην ΒΙΑΛ, όταν για πολλοστή φορά διαπληκτίστηκαν μετανάστες - πρόσφυγες μεταξύ τους με αφορμή τη διανομή φαγητού. Οι διαμαρτυρίες σύντομα οδήγησαν σε αποκλεισμό της εισόδου στο Hotspot ενώ λίγο αργότερα αντέδρασαν στις εκκλήσεις των Αστυνομικών να επιστρέψουν στους οικίσκους με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άτακτος πετροπόλεμος. Στην προσπάθεια των Αστυνομικών να τους  χωρίσουν, άγνωστος προς το παρόν δράστης, κατάφερε με πέτρα χτύπημα στο πρόσωπο ενός Αστυνομικού, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..