Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Σύμπτωση ή όζει;



Δεν χρειάζεται να πάρετε διαζύγιο. Και η απλή διάσταση αρκεί. Απτό παράδειγμα η
Μαρέβα Γκραμπόφσκι.  

Φαίνεται πως η σύζυγος του αρχηγού της Νέας
Δημοκρατίας, Μαρέβα Γκραμπόφσκι αποκτά τεράστια περιουσία, αμέσως μόλις σταματά να κάνει δήλωση Πόθεν Έσχες.  

To 2002 αγοράζει μέσω off shore εταιρίας οικόπεδο στην Τήνο από τον Χριστοφοράκο. Η offshore εταιρεία που το πούλησε λέγεται Mistras Holding Limited με έδρα το φορολογικό παράδεισο του Αγίου Βικέντιου και ΑΦΜ 800300662. Τότε η δικαιολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη για το οικόπεδο (αυτό που ήταν δίπλα από την ιδιοκτησία του κυρίου Καράβελα Ναι ναι αυτού που η σύζυγος πέρασε ανταυτού από τον Κορυδαλλό για επιμορφωτικά σεμινάρια μιας και ήταν αναμεμειγμένος ο σύζυγόις της στο σκάνδαλο του ΟΤΕ SIEMENS) ήταν ότι βρίσκονταν σε διάσταση με την Μαρέβα.
Αγόρασε δηλαδή ένα ακίνητο που εκτιμάται ότι έχει αξία 1,5 εκατομμύρια ευρώ για πενταροδεκάρες, ή όσο κάνει ένα καλό αυτοκίνητο! Προφανώς κάποιος, ή κάποια αποφάσισαν να κάνουν κάποιο… δώρο στην οικογένεια Μητσοτάκη! Μόνο που αυτοί οι κάποιοι, αποδείχτηκε ότι είχαν κατακλέψει το ελληνικό δημόσιο και διακίνησαν μίζες δισεκατομμυρίων από τα μαύρα ταμεία της Siemens. Είναι επίσης γνωστές οι σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη, διαχρονικά με το γερμανικό παράγοντα, αλλά και με τους υπεύθυνους της Siemens στην Ελλάδα. Άλλωστε ο Χριστοφοράκος ήταν χορηγός ακόμα και στα τηλεφωνικά κέντρα και τις οικιακές συσκευές που χρειαζόταν η μεγάλη πολιτική οικογένεια και μέχρι και το ελικόπτερό του τους διέθεται για αερομεταφορές όπως στο γάμο του κ.Μπακογιάννη. 

Σήμερα ο κ.Μητσοτάκης για το σπίτι στο Παρίσι του Βολταίρου που αγόρασε η σύζυγός του και δεν το δήλωσε ποτέ λέει σαν δικαιολογία ότι ήταν σε διάσταση από το 2006-2010.  Εμείς τον πιστεύουμε αλλά τελικά πόσα χρόνια είναι παντρεμένος, πόσα σε διάσταση; Ανησυχούμε για την οικογενειακή του ευτυχία τίποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..