Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Σκουπιδαριό του ΚΚΕ: Ανθέλληνες Γενίτσαροι

Ποτέ μέχρι σήμερα δεν ήθελα να εκφραστώ υπέρ των δεξιών των κεντρώων, των αριστερών ή κατά, γιατί γεννήθηκα αμέσως μετά τον Εμφύλιο και άκουγα ιστορίες συγγενών μου που ήταν δεξιοί, αριστεροί ή κεντρώοι, και όλοι είχαν να πουν
μία ιστορία πόνου του Εμφυλίου. Όταν κάποιος τολμούσε μετά από μία αφήγηση μιας τέτοιας ιστορίας να ζητήσει την γνώμη μου, μου φαινόταν ανόητη σαν να άκουγα θειάδες από το χωριό να με ρωτάνε: "Ποιον αγαπάς πιο πολύ; Τον μπαμπά ή την μαμά;".
Το δίλημμα αυτό δεν μπόρεσα ποτέ να το ξεπεράσω. Ακόμα και χρόνια αργότερα έβλεπα τον πατέρα να έχει μία δυνατή φιλία με τον γνωστό κουμουνιστή κ.Πάνο. Να σημειώσω ότι τον πατέρα μου ο παλιός συμφοιτητής του τον φώναζε φασίστα(ήταν δεξιούλης καπιταλιστής), όμως όταν ρώτησα τον κ.Πάνο, με τον οποίο είχα πιο πολύ θάρρος από ότι με τον πατέρα μου, πως μπορούσαν να κάνουν παρέα, ο κ.Πάνος με άφησε άναυδο λέγοντάς μου ότι όταν ο ίδιος ως κουμουνιστής ήταν φυλακή (σχεδόν όλη του την ζωή σπατάλησε στις εξορίες και στις φυλακές, ήταν από τους πρώτους που στάλθηκαν εξορία στον Άι-Στράτη και ήταν από τους τελευταίους που βγήκανε το '74), ο πατέρας μου που τότε υπηρετούσε στην Αστυνομία πόλεων ως αστυφύλακας για να τελείωσει την Πάντειο πρόσεχε και βοήθούσε τις αδελφές του κ.Πάνου ακόμα και μεταφέροντάς τους μηνύματα του αδελφού τους κάτι που ήταν απαγορευμένο εκείνη την εποχή. 
Ρώτησα τον κ.Πάνο την γνώμη του για τα 6 ΚΚΕ που υπήρχαν εκείνη την εποχή. Μου απάντησε: "Με πρώτο τον Φλωράκη και τους αγράμματους σχολικά και μαρξιστικά Ταρζάν, τους άτολμους ανανεωτές, τους παλιούς Εδαϊτες και τους νεόκοπους κουμουνιστές οι οποίοι αποφέρονται μόνο προφορικά με αφορισμούς και συνθήματα.... Είναι Διμούτσουνοι Τριμούτσουνοι Χαιρετίσματα. Και συνέχισε: Η Αριστέρα χάζεψε, αποπαίδησε, παραπουτάνιασε ή... επιδοτείται νομιμοποιημένη χρόνια τώρα να σιωπά για ελληνικό πετρελαιο και τις δεμένες με αυτό πολεμικές δαπάνες. Το ΚΚΕ μπορεί να φιλοδοξεί... καθαρότατο και ολιγομελές να ιδιωτικοποιήσει την κομματική περιουσία με αβάντα τους πάντοτε ευάλωτους αλλά και όλο πιο πειθάρχες... οπαδούς του όταν είναι σε νομιμότητα. Επί Χούντας εξέχοντες τέτοιοι δεν μου μιλάγανε. Μετά την νομιμοποίηση ΟΛΟΙ σαν συγκοινωνούντα δοχεία με πλησίαζαν για να με βρίσουν αναθεώρα, ουρά και λοιπές αγροτοπειθαρχικές μαλακίες, άλλοθι των τόσων αντικομματικών τους ενεργειών. Οπότε η φουρνιά των νεόπλουτων... κουμουνιστών και των τέτοιων οπαδών θα διώξει όσους με τσίπα έχουν μείνει. Τελικά το ΚΚΕ δεν ενοχλέι κανέναν και θα έχει καταντήσει επίτροπος εκκλησίας, τοκογλύφος ηρωϊσμού, επαναστατιλικίου, σταδιοδρομία κάθε γραφειοκράτη. Η Αριστερά αναλύει με όρους του ιμπεριαλισμού την σημερινή φάση του κρατικομονοπωλιακού καπιταλισμού. Γιατί; Διότι δεν έχει ιδέα Μαρξισμού. Έχει μείνει στους Λενιστικούς αφορισμούς."



Τα παραπάνω τα θυμηθήκα και τα έγγραψα βλέποντας το παραπάνω βίντεο. 

Kαι διερωτούμε: Τι άλλο να κάνουν οι Έλληνες για τους πρόσφυγες;  Στατιστικά και μόνο 6 στους 10 Έλληνες έχουν βοηθήσει στην προσφυγική κρίση. Είτε με ρούχα και τρόφιμα είτε με εθελοντική εργασία. Τι ενοχικό σύνδρομο προσπαθεί να μας φορτώσει το ΚΚΕ; Αυτοί έχουν τρέξει να κρατήσουν και να ταΐσουν παιδάκια που βγήκαν μέσα από την θάλασσα σχεδόν πνιγμένα σαν τις γιαγιάδες στην Λέσβο ή οι γιαγιάδες είναι και αυτές θύματα του καπιταλισμού που καίει και διαφθείρει τους λαούς; Ας σταματήσουν έναν αιώνα τώρα να είναι μία φωνή αντίστασης στο τίποτα και ας κάνουν κάτι πρακτικό από το να κρεμάνε τεράστια πανό. Εάν ενδιαφέρονται να βοηθήσουν να πάνε να μοιράσουν φαγητό στους άστεγους και στους πρόσφυγες τόσοι νοματαίοι που φωνάζουν μονότονα τα συνθήματα της ντουντούκας. Και ας κάνουν και μια αναδιανομή πλούτου για τους πρόσφυγες πουλώντας τα ρόλεξ τους και τις βίλες στην Εκάλη. Επίσης δεν τους είδαμε να καίγονται και τόσο πολύ για τους 60.000 άστεγους στην Ελλάδα (60.000 είναι περίπου και οι πρόσφυγες.) Παίζουν με την νοημοσύνη των Ελλήνων, καταγγελτικοί πάντα οι αριστεροί αλλά ποτέ δημιουργικοί και προσπαθουν μέσα σε όλα τα άλλα να δημιουργήσουν ενοχές. Ε λοιπόν ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΟΥΚΟΥΔΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..