Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Εξουσία χωρίς υπευθυνότητα: Το προνόμιο των Ψινάκηδων .σε όλες τις εποχές. ς: Ο χειρότερος Δήμαρχος που πέρασε από τον Μαραθώνα



Ένας Δήμαρχος, που σύμφωνα με δηλώσεις εργαζομένων στο Δήμο αλλά και πολιτών του Δήμου, "δεν έκανε απολύτως τίποτα για το Δήμο και τους πολίτες του".

Δεν έκανε πράξη ούτε μια από τις εξαγγελίες που είχε κάνει, δεν μπορεί ποτέ να τον βρει κανένας στο γραφείο του, δεν δέχεται βασικά να μιλήσει σε κανέναν, φρουρείται αδιάκοπα έχοντας γύρω του "μπράβους", δεν βοήθησε κανέναν ποτέ και για το μόνο που νοιάζεται είναι το "θεαθήναι" με
πολυέξοδες εκδηλώσεις, έχοντας για μήνες καθυστερημένες τις πληρωμές των συμβασιούχων υπαλλήλων του Δήμου.

Έφτασε στο σημείο και έκλεισε το "κοινωνικό παντοπωλείο", με τη δικαιολογία πως δεν υπήρχαν αγαθά να μοιράσουν στους έχοντες ανάγκη. Ανάγκαζε τα πιτσιρίκια της περιοχής να "ζητιανεύουν" για να μαζέψουν από τα διάφορα καταστήματα αγαθά, χωρίς ποτέ ο ίδιος να δείξει την παραμικρή ευαισθησία.

Τα φορτηγά του Δήμου, ανεφοδιάζονται με καύσιμα από βενζινάδικο (φημολογείται ότι είναι γνωστός του) στο Βαρνάβα, ενώ έχουν έδρα τη Μάκρη και το Μαραθώνα, δίχως να ξεχνάμε και το τεράστιο ζήτημα με τα σκουπίδια που αντιμετώπισε η περιοχή διότι "δεν είχαν καύσιμα τα φορτηγά". Τα στόρια και μόνο στο γραφείο του στοίχισαν 800 Ευρώ για να μην τον ενοχλεί ο ήλιος.

Κανείς δεν ξέρει αν ο μαραθώνιος που διοργάνωσε έφερε χρήματα στα ταμεία του Δήμου ή αν στοίχισε στην τελική στο Δήμο. Βασικά δεν πατάει στον Μαραθώνα, το "στέκι" του είναι στη Μάκρη. Ποτέ δεν απάντησε αν το εμφιαλωμένο νερό "πολίτες Μαραθώνα" που παράγει και διαθέτει αν αποφέρει χρήματα στο Δήμο (και πού είναι αυτά τα χρήματα) και που ανήκει σε δική του Μ.Κ.Ο..

Μετά από όλα αυτά (και αμέτρητα άλλα), δεν είναι διόλου περίεργο που μαθαίνουμε για περιστατικά βίας στο Δημαρχείο και στα γραφεία του Δήμου ή εναντίον του προσωπικά.

Κάπου υπάρχουν και όρια κύριε Ψινάκη.

Έρευνα-Ρεπορτάζ: Νίκος Ράμμος


1 σχόλιο:

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..