Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ Ιησούς Χριστός νικάει και όλα τα κακά σκορπάει



Σε τέτοιες ανακοινώσεις ούτε σχολιάζεις ούτε κρίνεις , εγώ συνήθως λέω τον στίχο της Κυριακής Προσευχής  «και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν αλλά ρύσαι ήμας από του πονηρού»
Για λόγους απόδοσης των οφειλομένων τιμών, η πολιτική και
στρατιωτική ηγεσία θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με το Θωρηκτό «Αβέρωφ», το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν όλοι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης και τα σχολεία».
To Θωρηκτό «Αβέρωφ» στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου
Ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, επιβεβαίωσε πως το ιστορικό Θωρηκτό «Αβέρωφ» θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για ένα μήνα στο πλαίσιο των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου,.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος, εγκαινιάζοντας το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων στη ΔΕΘ, ανέφερε: «Θα ήθελα εδώ από τη Θεσσαλονίκη, να κάνω μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση. Χάρη στις προσπάθειες του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αλλά και τις προσφορές ιδιωτών ολοκληρώθηκαν οι επισκευές στο Θωρηκτό «Αβέρωφ», το οποίο αποφασίσαμε με τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων του Συμβουλίου Άμυνας να έρθει στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου και να παραμείνει για έναν ολόκληρο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..