Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Αχμέντ-Δημήτρης σημειώσατε 2174€ καθαρά.

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύονται σε κυβέρνηση προστάτης των μεταναστών. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά πώς μετανάστης και η οικογένεια του βρίσκονται με μηνιαίο επίδομα 2.174 ευρώ στο χέρι, τη στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε, ψάχνουν
στα σκουπίδια να φάνε και η Εφορία και οι τράπεζες τους παίρνουν τα σπίτια για μερικά ευρώ οφειλές. 

Μάρτυρας του απίστευτου επιδόματος που δόθηκε στον Αχμέντ, είναι η αίτηση που έκανε για τη λήψη του και η οποία βεβαίως εγκρίθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες με την μορφή του κατεπείγοντος όταν για να βγουν κάποια επιδόματα για τους Έλληνες ή να δοθούν οι συντάξεις μετά από 35 και 40 χρόνια δουλειάς απαιτούνται τουλάχιστον δύο χρόνια.  

Ο Αχμέντ λοιπόν (παραλείπεται για προφανείς λόγους το επώνυμο) εισέπραξε ως ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για το μήνα Ιούνιο του 2016, το ποσόν των 2.174 ευρώ.
Είπε κανείς τίποτα; Την ώρα που πεθαίνουν Έλληνες στους δρόμους γιατί δεν έχουν ένα κομμάτι ψωμί, ένα πιάτο φαγητό ή τα απαραίτητα φάρμακα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας τους κάποιοι δίδουν μεγάλα επιδόματα στους μετανάστες και τους πρόσφυγες γνωρίζοντας πολύ καλά πώς στο μέλλον αυτή η τακτική θα τους ανταμείψει.

Δεν θα πούμε ότι ο Αχμέτ, η γυναίκα του και τα 5 παιδιά τους δεν χρειάζονται το επίδομα, αλλά, ένα κράτος δικαίου θα έπρεπε ήδη να έχει βρει τρόπο παρόμοια επιδόματα να δίνονται και στους Έλληνες. Αυτή η διαίρεση ανάμεσα σε αλλοδαπούς και Έλληνες μόνο δημιουργεί εντάσεις και αδικίες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..