Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτοπυρπολήθηκε γυναίκα στη μέση του δρόμου! – Πρωτοφανές περιστατικό στον Πειραιά

Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα έλαβε η Αστυνομία του Πειραιά την Παρασκευή το μεσημέρι. Το τηλεφώνημα έκανε λόγο για μια γυναίκα που αυτοπυρπολήθηκε στη συμβολή των οδών Πύλης και
Γενναδίου, στον Πειραιά.

Σε επιτόπιο ρεπορτάζ που έκανε η εφημερίδα μας διαπίστωσε πράγματι ότι μια γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε στο δρόμο της οδού Γενναδίου έξω από πιλοτή πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, προηγήθηκε καυγάς μεταξύ δύο γυναικών η μια εκ των οποίων ήταν κάτοικος σε διαμέρισμα της περιοχής. Η άλλη γυναίκα με την οποία λογομάχησαν έντονα κρατούσε βενζίνη και περιλούστηκε!

Από μαρτυρίες καταλάβαμε ότι το απίστευτο αυτό γεγονός έγινε για τα… μάτια ενός άντρα.

Οι δύο γυναίκες διατηρούσαν σχέση με το ίδιο πρόσωπο, ενώ η μία από αυτές είχε και παιδί, εκτός γάμου. Οι πληροφορίες λένε ότι η δράστης «ανακάλυψε» που μένει η άλλη και την επισκέφτηκε αποφασισμένη, κρατώντας το μπουκάλι με τη βενζίνη, απειλώντας να θέσει τέρμα στη ζωή της, μπροστά στα μάτια της. Ο άντρας δεν εμφανίστηκε στο σημείο. Μετά το πρωτοφανές αυτό περιστατικό, προσήλθε άμεσα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, πυροσβεστικό όχημα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο. Την υπόθεση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ενώ για την τύχη της αυτοπυρπολημένης δεν γνωρίζουμε περισσότερα καθώς φαίνεται να μετεφέρθηκε στο Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Χρ. Μπ.


 εφημερίδα κοινωνική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..