Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Έλληνες ΗΠΑ, ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε για όσα θλιβερά συμβαίνουν στην Ελλάδα


Οφείλουμε να ενημερώσουμε κυβέρνηση, νομοθέτες, ΜΜΕ στις ΗΠΑ γιά τις πολιτικές-κοινοβουλευτικές ''αλητείες''

Η κυβέρνηση ''πρόθυμων'' στην Αθήνα, με την ανοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ετοιμάζεται να ''τακτοποιήσει'' Κυπριακό και ελληνοτουρκικά ζητήματα (π.χ. σε Δωδεκάνησα κ.ά.), όπως
''τακτοποίησε'' και το ''Μακεδονικό'', παραβιάζοντας το Σύνταγμα, με την ανοχή του πρόεδρου της Δημοκρατίας, αδιαφορώντας προκλητικά γιά την θέληση του λαού.

Οφείλουμε να προστατεύσουμε την Ελλάδα και να ενημερώσουμε, να πιέσουμε στην Ουάσιγκτον ΤΩΡΑ, απευθυνόμενοι μαζικά, σε Λευκό Οίκο, γερουσιαστές, βουλευτές, ΜΜΕ, εξηγώντας τους, ως Αμερικανοί πολίτες ελληνικής καταγωγής, τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα. Μην ανεχτούμε άλλο, τυχοδιώκτες στην Αθήνα, σε κυβέρνηση-αντιπολίτευση, να απαξιώνουν την Ελλάδα, να ''μηδενίζουν'' τον λαό της.

Δεν μπορεί η -ψευτοαριστερή- κυβέρνηση στην Αθήνα, στα λόγια ''προοδευτική'' και στην πράξη αντιδημοκρατική, που αντιπροσωπεύει το 1/3 του λαού (εκλογικά), μαζί με ολίγους εξαγορασμένους-χρηματισμένους γυρολόγους βουλευτές άλλων κομμάτων, να καθορίζει αυθαίρετα, αντισυνταγματικά το μέλλον της Ελλάδας και σε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας, γιά να είναι αρεστή σε ξένες δυνάμεις, ''προστάτες'', δανειστές και συμφέροντα.

Δεν μπορεί η ασοβάρευτη και διαπλεκόμενη αντιπολίτευση να κάνει ουσιαστικά ''πλάτες'' σε ασύδοτους κυβερνώντες.

Δεν μπορεί ο λαός να μην υπολογίζεται και να μην γίνεται δημοψήφισμα γιά ζωτικά ζητήματα της Ελλάδας, που αφορούν το μέλλον της χώρας και του λαού της. Είναι απαράδεκτο ο επίορκος πρόεδρος Δημοκρατίας να νομιμοποιεί αποτελέσματα αντισυνταγματικών ψηφοφοριών στην Βουλή.

Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο την ''κοινοβουλευτική χούντα'' στην Αθήνα, με επίορκους, κρατιστές-τυχοδιώκτες πολιτικούς και κρατικοδίαιτα κόμματα, που λειτουργούν με πρακτικές ''μαφιόζικης συμμορίας''.

Δεν μπορεί να έχει μέλλον η Ελλάδα με διεφθαρμένη και κατευθυνόμενη από πολιτικούς, ''Δικαιοσύνη''.

Δεν μπορεί η αστυνομία, αντί να προστατεύει τον λαό, να ασχολείται σχεδόν μόνο με την προστασία τυχοδιωκτών πολιτικών, εξαγορασμένων ''δημοσιογράφων'', διαπλεκόμενων επιχειρηματιών και ''παραγόντων''.

Δεν μπορεί, μετά 8 χρόνια ''μνημονίων'', η οικονομική κατάσταση να χειροτερεύει, οι επενδύσεις να είναι απαγορευτικές, ο λαός να φορολογείται άγρια γιά να ζουν καλά κομματικοί ''κηφήνες'' στο υπερτροφικό Δημόσιο και να καλοπερνούν ασύδοτοι πολιτικοί και λοιποί τυχοδιώκτες.

Δεν μπορεί τόσα σκάνδαλα που στοίχισαν στην πατρίδα μας δισεκατομμύρια, να μην ελέγχονται και να μπαίνουν στο ''αρχείο'' γιά να βολεύονται διεφθαρμένοι ''μιζολήπτες'' πολιτικοί και λοιποί, της αρπαχτής και ατιμωρησίας.

Δεν μπορεί η Βουλή να έχει μετατραπεί σε χώρο εξαγοράς χαμηλού επίπεδου βουλευτών και τα ΜΜΕ να ''συμπλέουν'' με διεφθαρμένους πολιτικούς και κόμματα, παραπληροφορώντας τον λαό ''γιά μιά χούφτα ευρό''.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατρακύλα στην Παιδεία και η μετατροπή εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων σε ''βάσεις'' αναρχικών οπαδών-υποστηρικτών της κυβέρνησης.

Δεν μπορεί να επωφελείται η ακροδεξιά ''Χρυσή Αυγή'', από τις αλαζονικές, πολωτικές, εμφυλιακές, διαιρετικές ενέργειες κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Δεν μπορεί να εξευτελίζεται η ελληνική Δημοκρατία, από αντιδημοκρατικές-αντισυνταγματικές πράξεις ασύδοτων πολιτικών, ψευτοαριστερών ή ψευτοφιλελεύθερων, που φρόντισαν πριν να καταστείλουν το φρόνημα του λαού, εξαπατώντας τον και υποτιμώντας τον βάναυσα.

Δεν μπορεί βουλευτές, εκλεγμένοι από τον λαό, τον οποίον υποτίθεται εκπροσωπούν, να τον αγνοούν ξεδιάντροπα και να πράττουν ανάλογα με το προσωπικό τους συμφέρον, ως εξαγοραζόμενοι ή χρηματιζόμενοι ''γυρολόγοι'', μέλη του ευτελισμένου, χαμηλού επίπεδου, Κοινοβούλιου.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί η τεράστια ζημιά στην παιδεία, στην γλώσσα, στον πολιτισμό, στις παραδόσεις των Ελλήνων, από επίορκες-τυχοδιωκτικές κυβερνήσεις και άφρονες αντιπολιτεύσεις.

Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός της χώρας να λαμβάνει γραπτές καταγγελίες από Αμερικανούς πολίτες, σοβαρούς υποψήφιους επενδυτές στην Ελλάδα, γιά υπουργούς του, που απαιτούν προκαταβολικά ''μίζα'' γιά να ''διευκολύνουν παρεμβαίνοντας'' και να αδιαφορεί.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να αντιδράσουμε ΤΩΡΑ, πριν είναι αργά γιά νέα δεινά, νέες υποχωρήσεις. Στην αμερικάνικη κυβέρνηση, στους νομοθέτες και στα ΜΜΕ των ΗΠΑ, με δεδομένο ότι η παρούσα κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι η πλέον αμερικανόδουλη από την εποχή του εμφύλιου. Οι συμπεριφορές και οι ''προτιμήσεις'' του απαράδεκτου πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, που ευτελίζει τις δημοκρατικές-συνταγματικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών, το πιστοποιούν.

Γι' αυτό ΤΩΡΑ, πρέπει να ενημερώσουμε, να πιέσουμε στις ΗΠΑ. Νέοι Ελληνοαμερικανοί, εργάστηκαν ήδη και συνέλεξαν διευθύνσεις και emails όλων των Αμερικανών γερουσιαστών, βουλευτών και 80 μεγάλων ΜΜΕ στις ΗΠΑ. Πρέπει να τους ενημερώσουμε, μαζί και Λευκό Οίκο, Στέητ Ντηπάρτμεντ, γιά τις πολιτικές-αντισυνταγματικές αλητείες στην Ελλάδα, που θίγουν-προσβάλουν την χώρα και τον λαό.

Η ασυδοσία, η αλαζονία επίορκων τυχοδιωκτικών-εξαγορασμένων κυβερνήσεων και πολιτικών στην Ελλάδα, πρέπει να σταματήσει. Οι 'Ελληνες της Αμερικής μπορούμε να σταματήσουμε τον κατήφορο. Το οφείλουμε στην πατρίδα μας, την υπέροχη, ιστορική χώρα που γεννηθήκαμε και αγαπήσαμε. Το οφείλουμε στην ιστορία μας και στον -υπό καταστολή- λαό της.

Σημ.: Οποιαδήποτε παρέμβασή μας στην Ελλάδα, ως 'Ελληνες εκτός συνόρων και φορολογούμενοι στην Ελλάδα, δεν λαμβάνεται υπόψην. Κυβερνήσεις, ΜΜΕ και πολιτικοί, μας αγνοούν προκλητικά και διαχρονικά, μας θεωρούν -ξεδιάντροπα- δεύτερης κατηγορίας πολίτες. Γι' αυτούς, είμαστε καλοί μόνο γιά πληρωμή φόρων ακινήτων και τουριστικό συνάλλαγμα. Κατά συνέπεια, η παρέμβασή μας στις ΗΠΑ, είναι μονόδρομος, απαιτώντας από την αμερικάνικη κυβέρνηση και τους πολιτικούς, να πράξουν. Να σεβαστούν την Ελλάδα και τον λαό της και να μην χρησιμοποιούν ''πρόθυμους'' επίορκους, τυχοδιώκτες 'Ελληνες πολιτικούς.-
http://kalami.us/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..