Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ…


Πείνα στην Υεμένη: για να μπορέσουν να αγοράσουν τρόφιμα πουλάνε κορίτσια τριών ετών για νύφες

Αρμόδιοι της Oxfam που μίλησαν στο RT, είπαν πως κάποιοι απελπισμένοι ενήλικες στην Υεμένη, πουλάνε τα κορίτσια τους ως μόνη λύση για να σώσουν τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Η επίθεση που πραγματοποιεί από τον Μάρτιο του 2015 ο συνασπισμός με επικεφαλής τη Σαουδική
Αραβία έχει επιφέρει σφαγές πολιτών, κατάρρευση υποδομών και μαζί μία κρίση πείνας μεταδοτικές ασθένειες και μία κατάσταση που έχει φτάσει στα όρια της γενοκτονίας με την διεθνή κοινότητα να παραμείνει απλά θεατής.

Εργαζόμενοι της Οxfam που μίλησαν στο RT, ανέφεραν πως κάποιοι απελπισμένοι ενήλικες ως μόνη λύση για να επιβιώσουν τα άλλα μέλη της οικογένειας, βρίσκουν το να πουλήσουν κάποια κορίτσια της οικογένειας σαν νύφες.

Αναφέρεται πως η οικογένεια με τα χρήματα που παίρνει πουλώντας αυτά τα κορίτσια ως νύφες. παίρνει τρόφιμα και προσπαθεί να αποκτήσει κατάλυμα.

Ο διευθυντής της Οxfam στην Υεμένη Μουχσίν Σιντικλέι, μιλώντας στo RΤ, είπε τα εξής: Πιστεύουν πως αυτή είναι η μόνη οδός που έχουν.  Με τα χρήματα αυτά που παίρνουν ως αντίτιμο προσπαθούν να προστατεύσουν όλη την οικογένεια και τους άλλους συγγενείς.

…………..

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, στην Υεμένη λόγω ανεπαρκούς τροφής, περίπου 400.000 παιδιά βρίσκονται στο χείλος του θανάτου.

………………

https://tr.sputniknews.com/asya/201903061038053273-yemen-de-aclik-yemek-alabilmek-icin-uc-yasindaki-kiz-cocuklari-gelin-olarak-satiliyor/http://tourkikanea.gr/




Σχ: Κατά τα άλλα τα φώτα όλων των ΜΜΕ της δύσης είναι στην φτώχεια της Βενεζουέλας…

Τους αγαπάνε πολύ φαίνεται τους κατοίκους της Βενεζουέλας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..