Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Επιστολή ερωτημάτων προς τους βουλευτές κυβερνήσεως και λοιπούς.

Σας συγχαίρουμε για το έργο σας και ζητούμε ορισμένες διευκρινήσεις για παλαιά ψηφισθέντα και νέα  νομοσχέδια.   
Για το τεράστιο νομοθετικό έργο  που σας περιμένει, θα θέλαμε να
εργασθείτε σκληρά και να ψηφίσετε και ότι άλλο  μνημόνιο χρειασθεί με τους διευκρινιστικούς όρους στην αγγλική και όχι στην γερμανική όπως σας είχε αποσταλεί..
Να επανεξετάσετε τον αντικαπνιστικό νόμο. Να  διευκρινίσετε αν ο ναργιλές επιτρέπεται ή όχι και δεν αναφέρει και δεν, περιλαμβάνει οδηγίες για το κρακ και τις πίπες οπίου. Πως θα φορολογούνται τα ναρκωτικά αγοράς; και ποιος θα είναι ο συντελεστής ΦΠΑ στο λιανοτάρι.
Απελευθερώσατε τα επάγγελμα του νεκροθάφτη. Με ποιες προοπτικές; Περιμένετε πιο πολλές κηδείες;
Έχετε ψηφίσει τον νόμο περί ημιυπαίθριων χώρων και μόλις ο δήμαρχος Γλυφάδας έφτιαξε ως όφειλε νεκροταφείο, το κλείσατε και τον στείλατε στο αυτόφωρο, μήπως στα σχέδιά σας είναι η κατασκευή κρεματορίων και γιατί δεν το λέτε, θα γίνουν με προδιαγραφές παλαιές του Γ΄Ράιχ ή με μοντέρνες της Μέρκελ;Τα κατοικίδια θα μπορούν να  αποτεφρώνονται και αν ναι θα ερωτηθούν;
Ο νόμος περί καυσίμων πώς λειτουργεί;
150$ το βαρέλι=1,70 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη βενζίνη
80$ το βαρέλι = 1,72 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη.
45$ το βαρέλι   =1,50 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη.
Ότι και να γίνεται ο νόμος λειτουργεί υπέρ απόρων κορασίδων, μεγαλοεφοπλιστών και μεγάλο-εργολάβων.
Αληθεύει ότι με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο στις προθέσεις σας είναι να ζυγίζονται εβδομαδιαίως οι Αφοδεύσεις των πολιτών και ανάλογα να πληρώνουν;
Τις πλατείες και τα πάρκα Θεσσαλονίκης, Πειραιά και Αθηνών θα τα δώσετε με ενοίκιο στους μετανάστες? Ή θα δοθούν με συμβόλαια ιδιοκτησίας? Θα έχουν δωρεάν wifi ? γιατί αν δεν έχουν θα είναι άδικο….
Σας ε ρωτούμε τι θα πράξετε στα εκκλησιαστικά. Oι ιερείς αρνούνται να διαβάσουν Φανουρόπιτες ένεκα του τέλους 6,5 ευρώ που επεβλήθη.
Ελπίζουμε και ευελπιστούμε.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..