Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Μπα,Λες,άπάπά δεν τα πιστεύω.....ΣΔΟΕ.

Ελέγχους σε Μητροπόλεις πραγματοποιήθησαν το 2014  άνθρωποι της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του ΣΔΟΕ. Ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάσθηκαν , ήταν και αυτές της Μητρόπολης Δημητριάδος στον Βόλο. 
Μάλιστα, σύμφωνα με το magnesianews.gr τότε η Μητρόπολη Δημητριάδος φέρεται να έχει εμπλοκή σε υπόθεση υπεξαίρεσης
κληρονομιάς, ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ και η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος ελέγχεται για διαχείριση εσόδων..

Ο «Άγιος» Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, σας θυμίζουμε ότι: στις Αρχιεπισκοπικές εκλογές του 2008, είχε ναυλώσει ιδιωτικό αεροπλάνο, με ποιανού χρήματα (;) και επεριφέρετο από Μητρόπολη σε Μητρόπολη, για να εξασφαλίσει την ψήφο των Μητροπολιτών, ώστε έτσι να εκλεγεί Αρχιεπίσκοπος Αθηνών,

Εν έτει 2013 έσκασε ένα άλλο σκάνδαλο στην Μητρόπολη Δημητριάδος με πρωταγωνιστή πάλι τον κ. Ιγνάτιο, κατά το Εξώδικο που απέστειλε στον Μητροπολίτη ο Βιομήχανος κ. Λούλης, το ποιος έχει δίκιο στην συγκεκριμένη υπόθεση αυτό θα το βρει η Δικαιοσύνη. 

Ο Μεγαλοβιομήχανος κ. Λούλης εκτός από τα εξώδικα που έχει αποστείλει έχει μιλήσει πολύ καυστικά σε δημοσιογράφους για τον κ. Ιγνάτιο και τις ενέργειές του, όπως στην τοπική Εφημερίδα του Βόλου ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2/7/2013 στην Δημοσιογράφο κ. Τούλα Κεκάτου όπου μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ αναφέρει:Κ. Λούλης: Στην Εκκλησία γνώρισα τη θεοποίηση του χρήματος Λάβρος εμφανίζεται σε δηλώσεις του ο γνωστός βιομήχανος κ. Κώστας Λούλης κατά του μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου καθώς 13 χρόνια μετά διαπιστώνει ότι ένα ποσό 100 εκατομμυρίων δραχμών (300.000 περίπου ευρώ με τους τόκους φτάνει τις 700.000 ευρώ) που είχε προσφέρει στην Μητρόπολη το 2000 για κατασκευή και λειτουργία ενός ιδρύματος για χρόνια πάσχοντες χάθηκε με ευθύνη του μητροπολίτη, όπως υποστηρίζει. Ο κ. Λούλης στις 3 Ιουνίου έστειλε εξώδικο στη Μητρόπολη, 10 σελίδων, όπου εκθέτει τα γεγονότα και δηλώνει πως θα προβεί σε όλες τις «νόμιμες ενέργειες».

Πως είναι δυνατόν ο κ. Ιγνάτιος να αγοράζει βίλα με πισίνα δυο ορόφους, πέντε υπνοδωμάτια, δυο σαλόνια, τέσσερα λουτρά, δυο χωλ, κουζίνα και μια τεράστια αποθήκη 345 τ.μ. ανάμεσα σε βιομήχανους και επιχειρηματίες και να έχει δυσκολίες ώστε να συντηρήσει το Ιδιωτικό Σχολείο της Μητροπόλεως, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο του Μορφωτικού Ιδρύματος «Άγιος Απόστολος ο Νέος» (που όπως λέγεται έχουν ήδη κλείσει).  Επίσης πρέπει να απαντήσει ο έχων πάντα το βλέμμα του προς την Αρχιεπισκοπή Αθηνών κ. Ιγνάτιος τα επιπλέον 400.000 ? εκτός της αγοράς, για την ανακαίνιση της βίλας εκταμιεύθηκαν από την Μητρόπολη ή ευρέθη κάποιος άλλος χορηγός; Και μην μας πει από τον μισθό του. Το πωλητήριο των 600.000 ? έχει αριθμό 756. Αυτά περί του κ. Ιγνατίου που βοά σήμερα η κοινωνία του Βόλου.  Αυτά εσυνέβησαν τον Ιούλιο του 2010 και απάντηση ακόμα δεν έχει δοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..