Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Κι άλλες ''αρπαχτές'' στο όνομα της Ομογένειας; Επιτήδειοι στην Ελλάδα διοργανώνουν συναυλία... ''απόδημου Ελληνισμού''



Στο ''Ηρώδειο'', 28 Σεπτεμβρίου '13, με τιμή εισόδου από 10 ίσαμε 50 ευρώ το άτομο (η σχετική αναγγελία).
ΠΟΙΟΣ έδωσε το δικαίωμα σε ανθρώπους στην Ελλάδα, που ουδεμία σχέση έχουν με τον απόδημο Ελληνισμό, να κάνουν ''συναυλίες-αρπαχτές'' ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ της Ομογένειας;
Γιατί, τα υπουργεία Πολιτισμού και Εξωτερικών έθεσαν υπό την ''αιγίδα τους'' την εκδήλωση, όταν ο απόδημος Ελληνισμός ούτε σχέση έχει, ούτε γνωρίζει τίποτα; Ως σκοπός της συναυλίας προβάλονται: «Η ίδρυση Μουσείου Απόδημου Ελληνισμού», αλλά και η δημιουργία... «γλυπτού αγάλματος γιά τον Ελληνισμό της Διασποράς», σε χωριό κοντά στην Ολυμπία. Από τον διοργανωτή τονίζεται ακόμα, ότι «στο ξωκλήσι της ξενιτιάς στον Αη Γιάννη στα Μακρίσια της Ολυμπίας, ο απόδημος Ελληνισμός γιορτάζει γιά 23 χρόνια».
Επειδή ως Ομογενείς, αγνοούμε, δυστυχώς, τόσο
''σημαντικές γιορτές'' γιά... 23 χρόνια και μάλιστα στο όνομα του απόδημου Ελληνισμού και δεν τις... ''γιορτάζουμε'', αγνοούμε και το... ''ξωκλήσι'' μας, μπορεί ένας εισαγγελέας (αν υπάρχει), να ασχοληθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; Eπειδή, γιά να ασχοληθεί ο ''σαχλαμάρας'' υφυπουργός Εξωτερικών, ''αρμόδιος γιά Απόδημους'', Κυριάκος Γεροντόπουλος, αποκλείεται. Αυτός ο άσχετος, έχει άγνοια περί απόδημου Ελληνισμού.
Σημ.: Η ''συναυλία'' ήταν να γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου '13, αλλά αναβλήθηκε γιά τις 28 του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..