Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 20χρονη μέσα σε McDonald's!



chnmcttck 1-6-2014
Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία της Κίνας σε 6 μέλη θρησκευτικής αίρεσης, τα οποία φέρεται να σχετίζονται με τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου μίας νεαρής κοπέλας μέσα σε εστιατόριο McDonald's το βράδυ της περασμένης Τετάρτη

Σύμφωνα με τις Αρχές, το άτυχο θύμα, μία 20χρονη κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη
δημοσιότητα, δειπνούσε στο υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείων, όταν ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε και της ζήτησε να του δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Όταν εκείνη αρνήθηκε, ξέσπασε ένας ομηρικός καυγάς μεταξύ τους, στον οποίο δεν άργησαν, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, να εμπλακούν τόσο η παρέα της 20χρονης όσο και η παρέα του δράστη.

Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα ο δράστης και οι φίλοι του να ξυλοκοπήσουν άσχημα τη νεαρή κοπέλα, κλοτσώντας τη με δύναμη στο κεφάλι και στο σώμα.

Στη συνέχεια, και ενώ η 20χρονη κειτόταν αιμόφυρτη στο πάτωμα των McDonald's, οι έξι κατηγορούμενοι άρπαξαν μία σφουγγαρίστρα με σιδερένια λαβή και άρχισαν να χτυπούν με αυτή στο κεφάλι την άτυχη κοπέλα μέχρι να ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τουλάχιστον οι 4 εκ των 6 συλληφθέντων, οι οποίοι ανήκουν στην ίδια οικογένεια, ανήκουν σε μία θρησκευτική ομάδα που αυτοαποκαλείται «Παντοδύναμο πνεύμα» ή «Παντοδύναμος Θεός» και συχνά πλησίαζαν νέους ανθρώπους ζητώντας τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς σε μια προσπάθεια να τους προσηλυτίσουν.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι κανείς δεν προσπάθησε να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα, καθώς σε ένα βίντεο από το περιστατικό, το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνονται καθαρά οι υπόλοιποι πελάτες του ταχυφαγείου να παρακολουθούν απλά την 20χρονη να ουρλιάζει την ώρα της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..