Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Κινηματογράφος στις ΗΠΑ μπέρδεψε τους... φρουρούς

Κινηματογράφος στις ΗΠΑ μπέρδεψε τους... φρουρούς


Κινηματογράφος στη Βιρτζίνια διαφήμιζε το μπλοκμπάστερ Guardians of the Galaxy (Οι Φρουροί του Γαλαξία). 

Οι θεατές, όμως, αντί γι' αυτό είδαν την ταινία κινουμένων σχεδίων του 2012 Rise of The Guardians (η επί λέξη μετάφραση είναι Η Άνοδος των Φρουρών -στα
ελληνικά μεταφράστηκε ως Οι Πέντε Θρύλοι). Και μάλιστα όχι μία, αλλά τρεις φορές στη διάρκεια της ίδιας προβολής.

Ο Ντιν Μπρόουελ είχε πάει σινεμά με τη 10 ετών κόρη του. Αφού είδαν 15 λεπτά διαφημίσεων, ακολούθησαν άλλα πέντε λεπτά από μία ταινία κινουμένων σχεδίων (που ήταν το Rise of the Guardians), μέχρι ένας υπάλληλος του σινεμά να έρθει να τους πληροφορήσει ότι το πρόβλημα φτιάχνεται.

Το κοινό περίμενε υπομονετικά και τα τρέιλερ ξεκίνησαν ξανά να παίζουν επί 15 λεπτά, μόνο και μόνο για να ξεκινήσει ξανά να προβάλλεται το Rise of The Guardians. Το σινεμά προσφέρθηκε να δώσει στους θεατές εισιτήρια για μια 3D προβολή και οι μισή περίπου έφυγαν.

Ο Μπρόουελ με την κόρη του έμειναν στην αίθουσα, καθώς η άλλη προβολή ξεκινούσε πολύ αργά. 

«Περιμέναμε άλλα δέκα λεπτά, τα φώτα χαμήλωσαν και για τρίτη φορά άρχισαν τα τρέιλερ» είπε στο Hollywood Reporter ο Ντιν Μπρόουελ. 

Η ταινία ξεκίνησε να παίζει, αλλά για τρίτη φορά ήταν το Rise of the Guardians. «Η ώρα είχε φτάσει 9:15 και η ταινία ξεκινούσε στις 8. Αυτοί που είχαν μείνει στην αίθουσα βγήκαν έξω και σχημάτισαν μία ουρά 50 ατόμων που προσπαθούσαν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους».

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό. Ένα κορίτσι στο Νιού Τζέρσι έγραψε στο Twitter ότι αντί για το Guardians of the Galaxy, το σινεμά έπαιξε το Rise of the Guardians.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..