Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Άγριο ξύλο στο νοσοκομείο Αμαλιάδας - Γιατρός επιτέθηκε σε δύο γυναίκες συναδέλφους του

Άγριο ξύλο στο νοσοκομείο Αμαλιάδας - Γιατρός επιτέθηκε σε δύο γυναίκες συναδέλφους του


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας όταν ένας γιατρός φέρεται να επιτέθηκε και να χτύπησε δύο γυναίκες γιατρούς.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9 το
πρωί της Τετάρτης, όταν ο γιατρός ήρθε σε διαφωνία με τη μία γιατρό για μία ιατρική πράξη σε ασθενή στα εξωτερικά ιατρεία. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η γιατρός, ο συνάδελφός την προσέγγισε και άρχισε να την εξυβρίζει, ενώ της άσκησε και σωματική βία.



Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από μία άλλη γιατρό του Νοσοκομείου, η οποία επενέβη προκειμένου να σταματήσει το γιατρό και φέρεται να τον επίπληξε για τη συμπεριφορά του.

Το περιστατικό φάνηκε ότι τελείωσε εκεί, όπως αποδείχθηκε όμως στη συνέχεια, αυτό ήταν μόνο η αρχή!
Οι δύο γιατρίνες πήγαν στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, προκειμένου να καταγγείλουν το περιστατικό, ωστόσο δεν τον βρήκαν εκεί αφού απουσίαζε στο Υπουργείο και τελικά αποφάσισαν να καταγγείλουν τον συνάδελφό τoυς στον διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας.

Όταν οι δύο γιατρίνες πήγαν στο γραφείο του διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας και ξεκίνησαν να του αναφέρουν τα τεκταινόμενα, στο γραφείο εισήλθε και ο άλλος γιατρός. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δημιουργήθηκε ένταση και μπροστά στα μάτια του έκπληκτου διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας, φέρεται ότι ο γιατρός εξύβρισε και άρχισε να χτυπά με σφαλιάρες και γροθιές τις δύο συναδέλφους του.

Έντρομοι οι ασθενείς που βρίσκονταν στο χώρο των εξωτερικών ιατρείων παρακολουθούσαν άφωνοι το περιστατικό που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας, οι δύο γιατρίνες υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του γιατρού, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ξυλοδαρμό και εξύβριση.

Ο γιατρός με τη σειρά του υπέβαλε μήνυση στη μία γιατρίνα, υποστηρίζοντας ότι και αυτή τον εξύβρισε και τον χτύπησε.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο συγκεκριμένος γιατρός έχει «πρωταγωνιστήσει» και σε άλλα επεισόδια στο παρελθόν, γι' αυτό και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι συνάδελφοί του ζητούν πλέον και εγγράφως την απομάκρυνσή του από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..